SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük İhtiyaç Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:40:24
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, aile hekimlerine “Kardiyolojik Hastalıklar” konusunda hizmet için eğitim semineri verildi. 

Ramada Plaza Altın Kayısı Otel’de gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerine İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Malatya İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, Malatya Tabip Odası Başkanı Dr. Ali Yalçın, Malatya Aile Hekimleri Derneği (MAHDER) Başkanı Dr. Ünal İlhan ile MAHDER üyeleri ve aile hekimleri katıldı.

İnönü Üniversitesi, Malatya Aile Hekimleri Derneği ve Malatya Tabip Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen seminer öncesinde bir konuşma yapan Malatya Aile Hekimleri Derneği (MAHER) Başkanı Dr. Ünal İlhan, hekimlerin gücünü pozitif bilimler ve bilgilerden aldığını kaydederek, hekimlerin insanlar için eserlerini sergileyen sanatçılar olduklarını söyledi.

Malatya İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener ise, son 10 yılda “Sağlıkta Dönüşüm Politikası” çerçevesinde Türkiye’de sağlık alanında devrin niteliğinde yenilikler yapıldığını ifade etti.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir de, eğitim seminerlerini çok önemsediklerini belirterek, “Yaptığımız toplantıda eğitim seminerinin büyük bir ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Bizim bu eğitimleri vermemiz gerekiyor. Çünkü üniversiteler yalnızca kendine eğitim veren kurumlar değil, aynı zaman şehre de katkı yapması gereken yerlerdir. Kaldı ki tabiplik yapan arkadaşlarımıza bizim destek vermemiz son derece doğaldır” dedi.

Malatya Tabip Odası Başkanı Dr. Ali Yalçın ise, aile hekimlerinin bilgilerini yenilemeleri açısından düzenlenen eğitim seminerinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından seminere geçildi.

Seminerde ayrıca programın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız