SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük İşler Başardık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:28:35
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Darende İlçe Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya partinin İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, belde belediye başkanları ve partili yöneticiler katıldı.

Darende Belediye Başkanı Özkan, "Partimiz kurulduğu günden bugüne 10 yılda ülkemizin geldiği nokta, gelişmişlik ve çağdaşlık seviyesi ortadadır. Bu 10 yılda çok büyük işler başarmışızdır. İstişare toplantılarımızı da artık daha sık hale getirerek teşkilatımızla daha iyi diyalog içinde olacağız. AK Parti teşkilatları bugüne kadar fedakarane bir şekilde çalışmış ve bundan sonra da ülkemiz için memleketimiz için aynı şekilde çalışacaktır. Bu işler gönül işidir" dedi.

İl Başkanı Tüfenkçi de, "3 Kasım 2002'de devraldığımız iktidarı, ülkemizi her alanda yüksek noktalara çıkararak ve tüm seçimlerde halkımızın büyük teveccühleri ile sürdürmenin hazzını yaşıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak bizler ülkemiz adına yapılan güzel şeylerde hep destek olduk ve çalıştık. Bundan sonra da yılmadan usanmadan çalışacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde de gayet iyi çalışarak, her kapıyı çalarak insanımıza ulaşacağız. Bu seçimlerde Malatyamız büyükşehir olarak seçime girecek, bunun için teşkilat çalışmalarında daha da gayretli olmalıyız" ifadelerini kaydetti. Bu arada, toplantıya katılan heyet;  Darende Gençlik Kolları Başkanı Harun Kaygusuz'un düğününe de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız