SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyük İşler Becerdik!.'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Derme Sulama Birliği 2. Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

Meclis toplantısı esnasında bir konuşma yapan Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat, "Bu sezonu geçirirken önce Allah'ın yardımı daha sonrada siz değerli meclis üyelerimizin katkılarıyla sorunsuz bir sezona atladık. Tabi bu sezonu atlarken, su olmamasına rağmen sizlerin gayretleri ve disiplinli bir çalışma yaptık. Geçen yıldan az olan suyla bu yılı sorunsuz atlatmış olduk. Ben, burada tüm meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarımızın bizlere çok büyük katkıları oldu. Birlikte yapılan çalışmayla büyük işler becerdik. Diğer 4 yılda da güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

Polat, birlik içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, "Kanal onarımı yaptık. 15 kilometreye kadar onarım yaptık. Birliğimizden 25 kuruş vermeden bu işleri yaptık. Geçen yıl sakalarımızın sorun olduğu kışın işi bırakma işini de İş-Kur'un yardımıyla sakalarımız yaz ve kış çalışıyor. Bizim şuanda birlik meclisi üyelerimizden herkesle ekip halinde çalışıyoruz. Hiçbir sorunumuz yok" diye konuştu.

Daha sonra meclis oturumuna geçildi. Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat, sulama suyunda saatli sisteme geçilmesi ve derneğe ait kullanılmayan araçların satılması konusunda meclis teklif vererek, yetki aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız