SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyük İşler Yapmaya Geliyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:38:26
'Büyük İşler Yapmaya Geliyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, büyük işler yapmak için göreve talip olduklarını söyledi.

Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çöşnük’te mahalle toplantısı düzenledi. 

Çöşnük Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya; SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, SP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, partililer ve mahalle sakinleri katıldı. 

"HERKES BİLDİĞİ İŞTE BAŞARILI OLUR"

Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Asiltürk, Milli Görüşün temsilcisi olduklarını belirterek, "30 Mart'ta Belediye Başkanlığı seçimi yapılacaktır. Herkes işini yapmalı Mimar ve Mühendisler Belediye Başkanlığı yapmalı, esnaf olan öğretmen olan ise gidip kendi işini yapmalıdır. Herkes bildiği işte başarılı olur" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMI SADECE HİZMET İÇİN GELİNECEK YERLERDİR"

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, işin ehil insanlara verilmesi gerektiğini kaydederek, “Bizlerin Vazifeyi ehline veriniz emrine uymamız gerekiyor. Bilgili tecrübeli, çalışkan, dürüst ve partizanlık yapmayan adil bir belediyecilik ortaya koyan birisine vazifeyi vermek hepimizin üzerinde sorumluluktur. Belediye seçimlerinde ise emanete sahip çıkacak. İşin ehli bir kardeşimizin bu makama getirilmesi gerekir. Bu makamlar koltuk sevdası için gelinecek yerler, şahsi çıkarlar için kullanılacak yerler değildir, bu makamlar sadece hizmet için gelinecek yerlerdir" ifadelerini kullandı. 

"EFSANE HİZMETLERDE BULUNACAĞIZ"

SP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, tecrübeleri neticesinde aday olduğunu belirterek, "15 yıllık Belediye tecrübesi ile zamanının çoğunu belediyede geçiren ve belediyeciliğin ne olduğunu çok iyi bilen biri olarak aday oldum. İnanmak bizde esastır. Bizler bu yola kazanmayı aklımıza koyduğumuz için girdik. 30 Mart günü hem Battalgazi'de, hem de Büyükşehir'de alarak efsane hizmetlerde bulunacağız. Milli görüş halka hizmet, hakka hizmet anlayışını benimsemiş bir partidir. Bizler 30 Mart'ta ateşten gömlek olarak nitelendirdiğimiz belediyecilik gömleğini inşallah giyeceğiz. Sizlerin her kuruşuna liyakat la, azimle, inançla özen göstererek hizmetlerde bulunacağız" şeklinde konuştu. 

"ANKARA'DAN SELAM GETİREREK ADAM ATAMADIK"

SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, 3 temel esasın yönetimde olmazsa olmaz olduğunu kaydederek, "Adalet olacak, ehliyet ve liyakat olacak. Bunun yanında istişare olacak. Adil olacaksınız, insanlara eşit mesafede yaklaşacaksınız. Yönetici bu işi eline aldığı zaman en zayıf olan insan onun yanında en güçlü insan olacaktır. Bunu laf olarak söylemek kolay ama yapmak çok zor bir iştir. Bu işi bilenler yapmalıdır. İşi bilmeyen görevde olursa; ülkenin kaynakları, Çöşnük'ün kaynakları boşa gider ve kayıp yılları yaşarsınız. Her gelen Belediye Başkanları otogar gibi bir hizmet yapsaydı, bugün Malatya Doğu'da bölge şehir olurdu ve Türkiye'yi etkileyecek bir konuma gelirdi. Hedefiniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler yaparsınız. Bizler küçük hedeflere kilitlenmiyoruz.  Biz ezel ebet boyutlu bir mesajın boyutu olarak büyük işler yapmak için geliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız