SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük İvme İçin Yeterli Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:37:53
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, “Ajans kaynakları büyük ivme oluşması için yeterli değil” dedi. 

FKA Salonu’nda iki teklif çağrısı için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 bölgesinde Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli'de faaliyet gösteren KOBİ'ler, birlikler, kooperatifler ve yeni girişimcilerin bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projelerine destek vermek amacıyla "İhracat ve Yenilikçilik" ve "Yerelde Ekonomik Gelişme" Mali Destek Programları teklif çağrısının anlatılması amacıyla FKA Program Yönetim Birimi Başkanı Serdar Bayram bilgiler aktardı.

Toplantının başlangıcında konuşma yapan FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, bölgenin zenginliklerini ortaya çıkarmak için 3 yıl önce kurulan ve Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde faaliyet gösteren FKA’nın bugüne kadar 35 milyon TL, eş finansmanlarla birlikte 70 milyon TL destek sağladığını bildirdi. "İhracat ve Yenilikçilik" ve "Yerelde Ekonomik Gelişme" Mali Destek Programları teklif çağrısı ile 13 milyon TL destek verilmesinin planlandığını söyleyen Altunyuva, yatırımcıları FKA’nın yatırım destek ofisinden yararlanmaya davet etti. “Bölgenin potansiyelini ortaya çıkarmakta büyük ivme oluşması için ajans kaynakları yeterli değildir” diyen Altunyuva, verilen kaynakları özel sektörün iyi değerlendirmesi temennisinde bulundu.

FKA Program Yönetim Birimi Başkanı Serdar Bayram ise, Mali Destek Programları teklif çağrısı hakkında bilgi aktarıp, soruları cevaplandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız