SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Katkıları Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:38:44
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da yapılması düşünülen pistin, şehire büyük katkılar sağlayacağını savunan Malatya Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Ali Ekber Ekici, "Valimiz Ulvi Saran Bey Malatya için bir rüyayı gerçekleştiriyor" dedi. 
 
Ekici yaptığı değerlendirmede,  " Motosiklet pistinin Malatya'ya çok büyük katkıları olacak. Malatya, bir çekim merkezi haline gelecek. Malatya'da böyle etkinliğin yapılması demek ilimizin tüm dünyada adının duyulması anlamına geliyor. Yapılan pist, uluslar arası bir pist olacak. Biz federasyon ve kulüp olarak 2002 yılından bu yana etkinlikler düzenliyorduk. Federasyonumuzun 3-4 yıldır aldığı kararlar neticesinde uygun pistimizin olmamasından dolayı Malatya'da yarış düzenlenmiyor. Sadece etkinlik düzeyinde kalıyordu. Motosikletçilerde burada çok büyük sıkıntılar çekiyordu. Gerek yarış gerekse eğitimlerde yeterli alan yok. Türkiye genelinde de pist sıkıntısı var. Uluslar arası anlamda bir tek İstanbul Park var. O pistte, 2021 yılına kadar Formula 1 yönetimine kiralandı. Bu nedenle hiçbir Türk sporcu burayı kullanmıyor. Yani pist, Türkiye'nin bir eksiği. Bu eksikliği de Sayın Valimiz gördü ve Malatya'mız bir pist kazandırmak için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Bu pistin Malatya'da olması demek, uluslar arası katılımların olması anlamına geliyor. Türkiye Şampiyonası'nın ayaklarının yapıldığı gibi uluslar arası şampiyonlarında ayaklarının yapıldığı bir pist olacak. Bu anlamda da gerek yarışmalara gerekse yarışmaları izlemek için çok sayıda katılım olacak. Bununda Malatya'ya çok büyük artısı olacaktır. Bu tür alanların ve tesislerin olması yatırımcılarında Malatya'ya gelmesini sağlayacak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız