SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Katkılarınız Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:59:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın göreve başlamasının ardından haftanın ilk mesai günü yoğun ziyaretçi trafiği yaşandı. 

İlk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret etti ve kendisine görevinde başarılar diledi.

Vali Kamçı, “Cuma günü mesaimize başladık, Başkanımla Cumartesi günü sayın bakanımızın programına katıldık. Geçtiğimiz Pazar günü belediyemizin acı bir olayı, itfaiye erimizin kaza sonucu şehit olması nedeni ile onun cenaze töreninde birlikte idik, bu günde yine beraberiz. İnşallah güzel Malatya’mızda belediye başkanımız başta olmak üzere tüm siyasilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle güzel hizmetler yapmaya adayım, namzedim, bu nedenle buradayım.

Belediye Başkanımın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederim, inşallah başarılı çalışmalarına bizimle birlikte devam edecek. Güzel hizmetlere birlikte imza atarız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yaptığı konuşmada, “Görevinizde hayırlı olsun demek amacıyla ziyaretinize geldik. Tecrübelerinizden inşallah Malatya olarak bizler de faydalanacağız. Malatya’mız gerçekten hızla gelişen, kalkınan bir il ve kalkınan şehrimize sizin de büyük katkılarınız olacaktır. Çünkü sizin gerçekten büyük bir birikiminiz var, tecrübeli bir Valimizsiniz. Malatya’mızda sizlerin destekleriyle, sizlerin önerileriyle daha güzel hizmetler yapacağız.

Büyükşehir Belediyesi olarak bütün kurumlarımızla istişare etmeye çalışıyoruz. Malatya’nın kalkınması adına birlikte yapacağımız projeler varsa onların bizler her zaman yanındayız, her zaman öncülük yapmaya da hazırız. Sizlere de inşallah Malatya’da bulunduğunuz süre içerisinde güzel hizmetler yapmak nasip olsun. Bütün Malatyalı hemşerilerim adına tekrar hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek de Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve görevinde başarılar dilediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız