SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Katkısı Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:55:43
A- A+ PAYLAŞ

İstiklal Marşı'nın TBMM’de kabul edilişinin 92. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milli Mücadelenin zaferle sonuçlanmasında İstiklal Marşı’nın büyük katkısı olduğunu söyledi. 

Başkan Çakır’ın Mesajı şöyle, “Milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan İstiklal Marşı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde millet olarak bir bütün halinde verilen milli mücadele yıllarının başında bağımsızlığımızı, cesaretimizi, değerlerimizi, inancımızı ortaya koyarak bir kahramanlık destanı yazılmasına büyük katkı sağlamıştır. İçinde bulunduğu vahim duruma ve koşullara rağmen, azim ve inançla verdiği mücadeleyi zaferle sonuçlandıran milletimizin her bir ferdi, İstiklal Marşı’nda dile getirilen değerleri, gelecek nesillere aktarmayı kendine görev saymaktadır. Bütün dünya bilmelidir ki Kurtuluş Savaşını İstiklal Marşı’yla taçlandıran bu millet, sevgi, saygı, barış ve huzur içerisinde ilelebet yaşayacak ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaktır. İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 92.Yıldönümü dolayısıyla başta milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, bu vatan uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız