SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyük Kaynak Gerekiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kuzey Çevre Yolu için toplantı yapıldı.

Valilik Salonu'nda Vali Ulvi Saran'ın başkanlık ettiği toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vali Yardımcısı Enver Erdem, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Samu Uyar, ilgili kuruluş ve müdürlük temsilcileri katıldı.

Vali Saran, yaptığı konuşmada, "Malatya'ya 1996 yılında müfettiş olduğum dönemde ilk kez geldim. Bir teftiş amacıyla gelmiştim. Aradan yaklaşık 14 yıl geçti. 1996 yılında geldiğimde de Kuzey Çevre Yolu'ndan bahsediliyordu. Aradan yaklaşık 14 yıl geçti, buraya vali olarak atanmam nasip oldu. Yine aynı problemin var olduğunu görüyorum. Bu arada kamu görevlileri geldi geçti. Nöbeti devredenler oldu. Ancak bugüne kadar çözülememiş. Elbet büyük kaynak gerekiyor. Ancak bir kurumun bunu üstlenmesi mümkün değil.

Kurum ve kuruluşların işbirliği ile bu konuda çalışma yapacağız. Çok boyutlu olan sorunun çözümü için çok boyutlu koordinasyon yapacağız. Kuzey çevre yolu konusunda neler yapılabileceğimizi görüşmek, çatı koordinasyon yapısını oluşturmak, sorunun çözümü için gerekli adımlar atmak için toplandık" dedi.

Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Samu Uyar da, Darende kavşağından Pütürge ilçe kavşağına kadar olan toplam 53 kilometrelik alanı kapsayan Kuzey Çevre Yolu hakkında teknik bilgi vererek, buradaki toplulaştırmada kanunun 18.maddesi uygulanarak kamulaştırma yapılması gerektiğini söyledi.

Diğer ilgili kuruluşlar da konu hakkında görüşlerini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız