SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Köy Değil, Büyükşehir.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:22:59
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, bazı sendikaların başkanları ile partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Malatyalıların ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Bu bayramda hâla ekonomik, sosyal ve siyasal bir takım eksiklerimiz ve sıkıntılarımız var. Ben önümüzdeki dönemde insan hak ve özgürlüklerinin kullanıldığı, sözde değil özde demokrasinin egemen olduğu; adaletin, eşitliğin egemen olduğu, yokluğun ve yoksulluğun olmadığı, gelir dağılımındaki uçurumun kalktığı; barışın ülkemizde ve dünyada egemen olduğu, herkesin, her bireyin geleceğine umutla baktığı, her bireyin mutlu olduğu günler diliyorum” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, Malatya’nın sosyal demokrat bir iktidara ihtiyacı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bunu her attığımız adımda görüyoruz. Trafikte görüyoruz, gittiğimiz köylerde görüyoruz. Umarım ve dilerim ki, önümüzdeki dönemi Malatya, sosyal demokrat bir iktidarla geçirir. Malatyalıların yönetildikleri yerlere bakarak oy vermelerini diliyorum. Bizim yönettiğimiz ilçe ve beldelere bakarak oy vermelerini istiyorum. Biz, Malatya’nın birçok yerinde, köylerde şehirler yaptık. Bu konuda hepimize çok önemli görevler düşüyor. Kendimiz için değil, Malatya için bir şeyler yapmamız gerekiyor. Malatya’nın bize ihtiyacı var, doğru yönetilmeye ihtiyacı var. Bu konuda hep beraber el ele, kol kola vererek, önümüzdeki dönemin güzel bir dönem olmasını diliyorum.” 

Ağbaba, Malatya’ya önemli yatırımların yapılması temennisinde bulunarak şunları söyledi: “Biz büyükşehiri savunuyoruz ama büyük köyü savunmuyoruz. Büyük köy oluşturulmaya çalışılıyor. Malatya’da önümüzdeki dönemde önemli yatırımlar olmasını diliyorum. Malatya’ya yatırım müjdelenirken, cezaevlerinin yatırım olarak müjdelenmemesini diliyorum” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız