SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Malatya'ya Geldim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:15:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) 55. Aylık Toplantısı, İstanbul Valisi Vasip Şahin’in katılımıyla Holiday INN Airport Otel’de düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MİAD Genel Sekreteri Hakan Odabaşı, gecenin program akışını misafirlerle paylaştı. 

Öncelikle toplantıya yoğun ilgi gösteren misafirlere teşekkür eden MİAD Başkanı Yunus Akdaş da, Malatya Valiliği döneminde yaptığı çalışmalardan dolayı Vasip Şahin’e özellikle şükranlarını sundu.

Burs konusuna değinen MİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Malatyalılardan daha aktif olmasını ve çevresindeki insanları da bu konuda teşvik etmesini istedi. Akdaş’ın ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin, “dostlarım” diye hitap ederek sözlerine başladı ve katılımın yoğunluğundan dolayı ayrıca memnuniyetini dile getirdi. İstanbul Valisi sözlerine şöyle devam etti;

“İstanbul’da kendimi sılada gibi hissediyorum. Malatya’da 2 sene boyunca görev yaptım ve bu zaman zarfında Malatya’ya bağlandığımı söyleyebilirim. Bağlanmamın sebebi tabi ki Malatyalıların sıcaklığı, misafirperverliği ve alçakgönüllülüğüdür. Malatya, inanç ve kültür başta olmak üzere birçok konuda zengin bir şehrimizdir. Bu zenginliği bana hissettiren tüm Malatyalılara canı gönülden teşekkür ederim.

Malatya Valiliğim döneminde MİAD ile bir buluşma daha gerçekleştirmiştik. Ben o zaman bir söz vermiştim. Bir Vali gibi değil, bir insan gibi kendimi Malatyalılara açacağımı sizlerle paylaşmıştım. Bu konuda muvaffak olmuşuzdur umarım.

İstanbul’e gelişimi; küçük Malatya’dan büyük Malatya’ya gelme olarak adlandırıyorum. Çünkü İstanbul’da güçlü birçok Malatyalı işadamının olduğunu biliyorum.

İstanbul Malatya’dan farklı bir şehir. Birçok özel ve kamu kurumunu barındıran bir kent olduğunun biliyoruz. Biz bu kurumların koordinasyon ve işbirliğine katkıda bulunacak, geliştirecek çalışmaları yapacağız."

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in konuşmasının ardından,  işadamı Vahap Küçük tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreni sonrasında söz almak isteyen misafirler; duygu, düşünce ve temennileri Vali Şahin’e ilettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız