SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyük Ölçüde Çözüldü'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limitet Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, Yıldıztepe alt kısmının kentsel dönüşüme açıldığı gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından bu bölgede çalışmalara başlanılacağını ve inşaat sektöründe de Esenlik şirketinin başarılı çalışmalara imza atacağını dile getirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından iki haftada bir gerçekleştirilen Dost Meclisleri toplantısına bu hafta Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Polat konuk oldu.

MÜSİAD Malatya Şubesi'nde yapılan Dost Meclisi toplantısı, 2009 Yılı MÜSİAD Yönetim kurulunda görev almış 2010 yılında görevlerini yeni üyelere devreden, Makine Mühendisi Hasan Dündar, Makine Mühendisi Araştırmacı Yazar Necip Cengil, Avukat Remzi Berktaş, Dr.Mehmet Korkmaz'a 2009 yılında MÜSİAD Yönetim kurulunda verdiği hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, konuşmasında, "Özellikle şirketimizin gıda sektöründe ağırlıklı yer alması sonucu yer yer bazı sorunlar oluştu. Ancak, bu sorun ve sıkıntılar gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketler ile istişareler sonucunda büyük ölçüde çözüme kavuşturuldu" ifadelerini kullandı. Bütün Esenlik Market şubelerinin kar amaçlı açılmadığını, bunun bir örneğinin Sümerpark içerisinde açılan şube olduğunu belirterek, "Bu şubemiz kar etmiyor, ancak oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için faaliyettedir. Hizmet, şirketimizin temeline koyduğu bir görev, bir anlayıştır. Şirketimiz bünyesinde bu marketimiz gibi birçok örnek bulunmaktadır" dedi.

Polat konuşmasının devamında; '2010 yılında perakende gıda da bölgede, inşaat sektöründe ise ilimizde daha aktif bir çalışma sergileyeceğini, söz sahibi olacağını ifade etti. Özellikle inşaat alanında çalışmalara hız verildiğini bu kapsamda Yıldıztepe alt kısmının Kentsel dönüşüme açıldığı gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından bu bölgede çalışmalara başlanılacağını ve inşaat sektöründe de Esenlik şirketinin başarılı çalışmalara imza atacağını dile getirdi.

Dost Meclisi toplantısı soru cevap kısmıyla sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız