SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyük Önder Atatürk'ü Andık

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 71.yıldönümü nedeniyle Malatya'da konferans düzenlenip, fotoğraf sergisi açıldı.

Sabancı Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan programda, Atatürk'ün vefatı, naaşının Ankara'ya nakli ve 10 Kasım 1953 tarihinde Etnografya Müzesi'nden Anıtkabire nakli konulu fotoğraf sergisi açıldı. Sergiyi, Vali Ulvi Saran, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, askeri ve mülki erkan gezdi. Fotoğraf sergisinin gezilmesinden sonra buradaki salonda konferansa geçildi.

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve salondakiler İstiklal Marşı'nı Okudu. 10. Yıl Nutku Atatürk'ün kendi sesinden sunuldu. 10.Yıl Marşı fon müziği eşliğinde söylendi. Cumhuriyet Lisesi Tarih Öğretmeni Erkan Erdoğan, "Atatürk'ün Son Günleri" ve 2. Ordu Komutanlığı'ndan Kurmay Binbaşı Rıfkı Keser, "Atatürk'ün Askeri Kişiliği" konulu konuşma yaptılar.

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nden bir öğrencinin okuduğu şiirin ardından söylenen Marşlar ve Atatürk'ün sevdiği şarkılarla anma programı sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız