SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Önem Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:50:43
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev, MÜSİAD Başkanı Muzaffer Balin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

MÜSİAD'ın kurucu üyelerinden olan ve derneğin oluşmasında büyük bir emeği bulunan İşadamı Mustafa Özhüsrev, ziyaret sırasında şahsına ve ekibine gösterilen ilgiden ötürü memnuniyetini dile getirdi.

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev yaptığı açıklamada, "Yeni bir seçim dönemine girdik, geçtiğimiz günlerde Ak Parti'den aday adaylık müraacatımı yaptık ve çalışmalara dört koldan hız verdik. Malatya'dan bir çok isimde aday adayı oldu, onlarla birlikte Ak Parti ve Malatyamıza hizmet adına yarış ve koşuşturmanın içine girdik.Kurucu üyesi olmaktan iftihar ettiğim MÜSİAD ülkemizde önemli bir boşluğu dolduran, çok ciddi bir kesimi temsil eden önemli bir kuruluştur. Malatya'nın iş dünyasının içinde olan bir isim olarak MÜSİAD'a katkı sağlamaya çalışıyorum. İnşallah siyasette gücümüz yettiğince destek olmaya çalışacağız. MÜSİAD'ın bize aktaracağı tavsiye ve önerilere büyük önem veriyoruz. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzla görüştük ve onların görüşlerini dinledik.Şahsıma ve ekibime gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederim" dedi.

AKP Aday Adayı Mustafa Özhüsrev'in Malatya iş dünyasında ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan MÜSİAD Başkanı Mehmet Balin ise, ziyaretten duyduğu mutluluğunu dile getirirken şunları söyledi: 

"Mustafa Özhüsrev bizim aile dostumuzdur, kendisini uzun süredir yakından tanıyoruz. Siyasetin çok değişik yerlerinde çalışmış, tecrübesi ve birikimi olan bir isimdir. Bu birikimini taçlandırması ve Allah kısmet ederse milletvekilliği adayı olursa bu tecrübesini Malatya'nın ekonomisi için kullanacağını düşünüyorum, aday olursa faydalı olacağı kanaatindeyim. Allah yardımcısı olsun, MÜSAİD'ın hem kurucularından hem de üyesi olan Özhüsrev'i bizler de destekliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız