SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Oyunlar Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:43
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili adayları Pütürge, Doğanyol, Akçadağ, Yazıhan ilçeleri ile Şahnahan ve Göztepe mahallelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlere ilişkin basın bülteni şöyle:

"PÜTÜRGE'DE..

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, 'Özal'ın bıraktığı yerden devam ettirmeye çalışıyoruz" dedi.Yaşar, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Pütürge ve Doğanyol İlçesi'ni ziyaret etti. Pütürgeliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Yaşar, esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.MİAD Başkanı Yunus Aktaş ile Malatyaspor Kulüp Eski Başkanı ve İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin de katıldığı programda konuşan Yaşar, "Vatandaşlardan olumlu tepkiler aldık. Olumsuz bir ifadeyle karşılaşmadık. Yapıcı eleştiriler aldık. Yol gösterici, istikamet belirleyici eleştiriler aldık, bizimde bunlara ihtiyacımız var" dedi.

Pütürge'yi sevdiklerini dile getiren Yaşar, "Yapılan çalışmalar belli. Özal'ın bıraktığı yerden devam ettirmeye çalışıyoruz. Biz, merkezdeki gücü, imkanları bir an önce Anadolu'ya göndermeye çalışıyoruz. Neyi dağıtırsak bu memleketin hayrınadır. Recep Tayyip Erdoğan güçlü, sağlam bir iradeye sahip. Bütün rekorları egale etti. 13 yıldır bu ülkede canı pahasına, dişiyle, tırnağıyla kazıyarak ekibiyle ve halkıyla birlikte bir mücadele veriyor" diye konuştu.

AKÇADAĞ VE YAZIHAN'DA..

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, Akçadağ ve Yazıhan İlçesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Adaylar, Akçadağ ve Yazıhanlılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Halk oyunları ve çeşitli gösterilerin de sergilendiği karşılama töreni, miting havasında geçti. 

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Akçadağlıların kendilerini her zaman efsanevi bir coşkuyla bağırlarına bastıklarını ifade etti. Siyasetin belirlendiği merkezin Akçadağ olduğunu kaydeden Şahin, "Bu 10. seçimimiz, her dönemde Akçadağlıların arasına fitne, fesat sokmaya çalışan bazı mihraklar hep oldu bundan sonrada olmaya devam edecek. Ama hiçbir zaman için Akçadağ'ın güzel insanları sağduyularının neticesinde buna pirim vermedi, vermeyecek" dedi. Şahin, 7 Haziran seçimi öncesi yine çirkin oyunların oynandığını belirterek, şunları söyledi: "Oynan bir çirkin oyun, şer ittifakı var. Normal zamanda üçünün, dördünün normal zamanlarda bir araya gelmesi imkan dahilinde değilken, konu sayın Recep Tayyip Erdoğan, konu sayın Ahmet Davutoğlu, konu milli irade olursa bunlar her şeyi yapar."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile beraber dimdik ayakta durduklarını dile getirdi. AK Parti Malatya Milletvekili Adayları'nın altısıyla beraber ziyaretlerde bulunduklarını kaydeden Çalık, "Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunlar var. Malatya üzerinde oynanan büyük oyunlar var. Ama Akçadağ bence bu büyük oyunu bozar. Biz, Akçadağ için çalıştık ve 12 yıl boyunca çok önemli hizmetler getirdik getirmeye de devam edeceğiz" diye konuştu. 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da, Akçadağ'ın AK Parti davasına bugüne kadar sahip çıktığını belirterek, 7 Haziran'da da bir kez daha sahip çıkacağını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından adaylar, Akçadağ İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Adaylar, ziyaretleri esnasında esnaf ve vatandaşlara karanfil takdim etti. 

AK Parti heyeti, Akçadağ ziyaretinin ardından Yazıhan İlçesi'ne geçti. Heyeti, Yazıhan'da da coşkulu bir kalabalık karşıladı.  Yazıhan İlçesi ziyaretinde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti olarak hizmeti esas alıp, yaptıkları eserlerle övündüklerini belirtti. 

Tüfenkci, boş laf üretmediklerini, her zaman icraat yaptıklarını kaydederek, "Birileri laf üretiyor, bizler icraat yapıyoruz. AK Parti'yi bizzat millet kurdu. İnşallah bundan sonrada istikametini ve rotasını da millet çizecek" dedi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan'da Akçadağ ve Yazıhanlılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimde katılımın yüksek düzeyde olması için herkese büyük görev düştüğünü söyledi. 

ŞAHNAHAN'DA..

AK Parti milletvekili adayları, mahalle toplantıları kapsamında Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.  Toplantıda, 7 Haziran seçimlerinin istikrar ve huzur için önemine dikkat çekildi. 

Şahnahanlıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, AK Parti Malatya Milletvekili adayları Taha Özhan, Mustafa Şahin, Bayram Taşkın, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililer katıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bayram Taşkın, “Sizler 7 Haziranda sandıklarınıza sahip çıkacaksınız. Buradan Türkiye’ye ses vererek, yeni Türkiye’nin inşasına bir kürek harçta siz katacaksınız” dedi. 

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “ 2002’den beri artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarıya Prof. Dr. Bilge adam Ahmet Davutoğlu’yla devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinden sonra bizim tek başımıza iktidara gelmemiz demek istikrarın, huzurun, güvenin devamı demek” diye konuştu.  

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan'da, “ CHP, MHP şimdi birde HDP çıktı. Bunların hepsi ruh üçüzü, bunlar aynı havuzda besleniyor. Ben bunlardan HDP’ye değinmek istiyorum. Çünkü CHP’nin ne olduğunu biliyorsunuz. Onların bir genel başkanı var kaset skandalıyla partinin başına geçti. Dünya’da kaset skandalıyla Genel Başkan olan ilk kişi. Şimdi de noter diye bir kaynak bulmuş atıp tutuyor” dedi. 

Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanının bir kimlik krizi içinde olduğunu belirten Özhan, “Bir başka aktör ise HDP oda Kürt sorunuyla, terörle, Kürtlerin mağduriyetinden beslenmiş bir parti. Şimdi bir beyannameyle ortaya çıktılar. Seçim vaatleri var. Yayınladıkları beyannameden beklenirdi ki çözüm süreci, Kürt sorunu olsun, akan kanın durmasından bahsedilsin bunlarla ilgili tek satır yok. İçinde Kürt geçmiyor. Ama 9 kez eş cinsellerden bahsediyor. Beyannamelerinde dikkat çeken iki madde var. Biri Diyaneti diğeri din derslerini kaldırmak yani 30 yıllık mücadelede gelip durdukları yer diyanet ve din dersleri” ifadelerini kullandı. 

“Vur vur inlesin Pensilvanya dinlesin”  sloganlarının atıldığı Şahnahan Mahalle toplantısında söz alan AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Şahin ise, “ Biz AK Parti hiçbir zaman salt bir parti olarak görmedik.  İlla ki hizmet nokrasında eleştirilen taraflarımız vardır. Hizmet gelir geçer ama bazı önemli olaylar vardır ki Dünya’yı ortaya koysalar ödün vermeyi bekleseler vermeyiz. AK Parti hükümeti bugüne kadar siyesi parti gibi davranmadı. Her şeyin temayüllerini, standartlarını değiştirdi. AK Parti’den önceki siyasi partilere bakın onların amaçları neydi, bizim amacımız ne. Bizden önce Devlete önem verirlerdi, Devlet mutlaka ayakta tutulmalıydı. Devletin bekası için 5 milyon insanı katlederiz diyen bir zihniyet vardı. AK Parti iktidara geldiğinde önce insan dedi” diye konuştu. 

GÖZTEPE'DE..

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışması kapsamında Göztepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, "Biz burada varsak, sizin adınıza bir şey yapmak için varız. Sizin sahibi olduğunuz bu topraklardaki söz hakkını, inisiyatifi, yetkiyi, gücü, imkanı size teslim edebilirsek, sizin mührünüzü Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na vurabilirsek, biz varız, bir şey ifade ederiz" dedi. 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, birilerinin sadece laf ürettiğini, AK Parti'nin ise hizmet ürettiğini belirtti. 'Birileri iftira atar, bizler hizmet yaparız' ifadesini kullanan Tüfenkci, "Birileri çocuklarımızın, gençlerimizin yarınlarını düşünmez, bol keseden atar, oyları almak için adeta açık artırmaya çıkarır. Biz, ülke sevdasıyla, millet sevdasıyla çalışıyız. Yapamayacağımız hiçbir şeyi de vaat etmeyiz. Bugüne kadar Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ne hizmet vaat ettiyse gerçekleştirdiği gibi sayın Ahmet Davutoğlu'da söylediği bütün vaatleri teker teker yerine getiriyor" şeklinde konuştu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, 'Analar ağlamasın dedik, Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'ni başlattık ve son 2 yıldan bu yana Allah'a hamdolsun analarımızın gözyaşı dindi. Silahlar sustu, analarımız yaptığımız çalışmayla isterlerse Türkçe, isterlerse Kürtçe, isterlerse Almanca, istediği dilde konuşmaya başladı. Demokratikleşme, kardeşlik ve çözüm süreci dedik, bunların hepsini sizlerle beraber yaptık. Ekonomik göstergelerde çok önemli adımlar attık" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız