SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Parklar Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:42:37
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından, Çukurdere Mahallesinde yaklaşık dört dönüm alana park yapılıyor. Park yapım çalışmalarında, çocukların güvenli şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği spor aletleri, oturma grupları, bisiklet ve yürüyüş alanları bulunuyor.

 Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Park ve Bahçeler Müdürü Yaşar Kanatucu’undan park alanı ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Polat “Bu alana yaklaşık olarak 15 gün önce geldik ve park çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki ay içerisinde de bu parkımızı halkımızın ve hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Bu alanlar toplumun ortak alanı, 2014 eylül ayında 30 günde 30 park projesinin temelini attık ve 2015 Haziran ayı itibari ile bu 30 parkımızı kullanıma açtık. 30 park demiştik ama yaptığımız park sayımız 30 ile sınırlı değil. 30 parkın haricinde bir çok mahallede de parklarımız vatandaşların hizmetine girdi. .Bu dönem içerisinde de daha büyük parklarımızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çukurdere parkımızda sitelerin arasında kalan çok güzel bir nokta, bu park bittikten sonra çocuklarımız için oyun grupları, bisiklet yollarımız, fitness aletlerimiz olacak, bir yandan çocuklarımız oyun oynarken, vatandaşlarımız sporlarını yapacak, diğer taraftan mahalle sakinlerimizde bu parkın temiz havasını teneffüs edecek, bu dört dörtlük park mahallelilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız