SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Sorumluluklar Düşüyor"

0
Güncellendi - 2016-06-06 11:19:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Vahap Toman, Gençlik Konseyi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman, Gençlik Konseyi’nin birlik ve beraberlik adına önemli işlere imza attığını ifade etti Toman, “Bizi mutlu eden, gençlerin öncü olup ülke meselelerine yoğunlaşmasıdır. Gençlik Konseyi, özlenen ve aranılan gençliği yetiştirecektir. Bu anlamda biz büyüklere de büyük sorumluluklar düşüyor.

Geleceğimizin sağlam temellere kurulması için, gençlerimizin görev ve sorumluluklarını kolaylaştırmamız lazım. İŞKUR olarak gençlerimizin daima yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz ise Gençlik Konseyi olarak gençlerin sorunlarıyla ilgilendiklerini ve bu noktada çalışma yaptıklarını belirtti. Bayduz, “Gençliğe önem veren ve destek olan sosyal devlet ilkesini benimsemiş yöneticilerin ve idarecilerin olduğunu görüyoruz. Gençlik Konseyi, her görüşten ve her fikirden gençlerin aynı yerde saf tuttuğu ve ortak paydada buluştuğu bir çatıdır. Bu ortak paydamız vatan sorunları, millet sorunları ve en önemlisi de mensubu olmaktan gurur duyduğum gençliğin sorunları ile ilgilenmemiz bizim için asli bir görevdir. Gençlik çalışmalarımızı ve projelerimizi yerinde görüp bizden duymanız, bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız