SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Takımlar Kadar İşler Başardık"

0
Güncellendi - 2018-03-09 01:03:21
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza, lige yeni çıkan bir takım olmalarına karşın iyi işler yaptıklarını söyledi.

Sarı kırmızılı takımda defansın vazgeçilmez isimlerinden olan Mina, “Geldiğim günden beri formayı alabilmek için çok çalıştım. Bu formayı almak kolay olmadı diyebilirim. Şimdi kendi hünerimi gösteriyorum” dedi.

Mina, defans hattında iyi isimlerin olduğunu kaydederek, “Doria da, Sadık da iyi stoperler. Her ikisiyle de oynamaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Ligin 25.haftasında sahalarında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını ifade eden Mina, “Süper Lig’de bütün maçlar büyük ve zorlu. Tabi ki hafta sonu büyük bir takımla oynayacağız. Bizde lige yeni çıkmış ama en az büyük takımlar kadar iyi işler başardık. Teknik direktörümüzün verdiği direktiflerle maça hazırlanıyoruz. Sahada ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz. Taraftarlarımızın sahayı doldurması, anlamasam da söyledikleri şarkılar hoşuma gidiyor. Fenerbahçe maçında da bizi desteklemelerini istiyoruz. Bizde iyi mücadele ederek, istediğimizi alacağız” şeklinde konuştu.

Tecrübeli defans oyuncusu, Evkur Yeni Malatyaspor’da forma giydiği için mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Üç yıllık bir kontratım var. Önce sezonu en iyi şekilde bitireceğiz sonrada geleceğim hakkında ne olacağını göreceğim. Önceliğim Evkur Yeni Malatyaspor. Takımımın başarısı için elimden geleni yapıyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Serhat (6 yıl önce)
    İyi topçu daha iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (6 yıl önce)
    3 yıllik kontrati varsa helal olsun yönetime sezon sonuna kadar böyle oynarsa değerini3 e katlar
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Kalite biri değil ama yüreğini koyuyor. Bence Murat Akça'dan iyi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaliteli değil....iyi sacmalamissin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bravo Mina çok başarılısın,daha iyi oynaki Türkiye seni tanısın,Süper lig de oynayan en iyi yabancılardan ilk üç teki stoperlerden biri sensin,BAŞARILAR..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Stadı doldurmayı bizde çok istiyorduk, hatta haftalar önce de hazırlığımızı yapmıştık ama kusmet değilmiş be Mina kardeş. Yönetimi hesap edemedik kusura bakma...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Yönetim Yalçın Ayhanı göndermekle çok iyi bir iş başardı.Darısı issiar dia ve Ademin başına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet DEMİR (6 yıl önce)
    Adamsin adam insallah daha fazla forma sansi bulursun Bu hafta bos tribunleri gorunce sasirmasinlar ama
    0
    0
    Yanıtla