SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Takımlardan Birine Gidebilirim"

0
Güncellendi - 2018-06-15 21:07:51
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli oyuncusu Adem Büyük, "Transfer teklifleri var, belki de bu sezon büyük takımlardan birine transfer olabilirim" dedi.

  Adı Galatasaray ile anılan Büyük, beIN Transfer'e açıklamada bulundu. Her sene transfer teklifleriyle karşılaştığını dile getiren Büyük, "Bu benim için onur ve gurur verici bir şey. Ama kulübümle bir sene daha kontratım var. Bu konuda yönetimimizin ne düşündüğü benim için çok önemli. Gelen transfer teklifleri var ama kulübünüm menfaatleri doğrultusunda hareket etmem gerekiyor. Çünkü beni Kasımpaşa'dan alırlarken çok büyük fedakarlıklar yaparak aldılar. Ben de o yüzden Evkur Yeni Malatyaspor'u seçtim" diye konuştu.

  Tecrübeli futbolcu, transfer teklifleriyle ilgili değerlendirmesinde, "Belki de bu sezon büyük takımlardan bir tanesi olabilir. Gönlüm o yönde ama olmuyorsa takımımla sözleşmem devam ediyor. Kasımpaşa'da kalsaydım bu kadar kolay ayrılma imkanım olmayacaktı ama Malatyaspor'da olduğum için o konuda sıcak bakıyorlar. Öyle bir teklif gelirse yüksek ihtimalle izin vereceklerini düşünüyorum. Teklifler var. Bu konuda kulüpler arasında bir görüşme olacak, anlaşırlarsa Malatyaspor'a sonsuz teşekkürlerimi iletirim ve mutlu bir şekilde ayrılmış olurum" ifadelerine yer verdi.

TERİM ÇOK İSTİYOR

  Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın, Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli oyuncusu Adem Büyük ile ilgilendiği ve sarı kırmızılı ekibe teklifte bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiği Adem Büyük, sarı kırmızılı takımda performansıyla dikkatleri çekti.

  31 yaşındaki Büyük, geride kalan sezon 28 karşılaşmada 2 bin 280 dakika görev yaparken, 4 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve santrafor olarak da görev yapabilen tecrübeli futbolcunun adı Galatasaray ile anılmaya başladı.

  Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Adem Büyük'ün Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'in listesinde olduğu ve İstanbul ekibinin tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

  Galatasaray'da 2017-2018 sezonunda rekor kırarak gol kralı olan Fransız forvet Bafetimbi Gomis'in yanına yardımcı bir santrafor isteyen Fatih Terim'in adayları arasında Adem Büyük'ü çok istediği iddia ediliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Zülküf kardeşim ne zaman istersen söyle ben yazarım.hiç merakta kalma.yeterki iste.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Gitmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Keşke gitsen takım nefes alır senin yüzünden berk ve diger gencler oynamıyor adem gitmeli erol hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Zülküf (5 yıl önce)
    Kernekli kardeşimiz yorum yapmadığı zaman çok endişeleniyorum, birşey mi oldu acaba diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Güle güle
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    Gittiğin takımda koşacaksın ona göre
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklı (5 yıl önce)
    Gittiğin takımda koşacaksın o na göre
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kendini Ronaldo ya da Messi zannediyor herhalde.Derhal gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    ademm iyi futbolcu Allah yardimcisi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (5 yıl önce)
    Her Futbolcu Büyük takımda oynamayı hayal eder. Emeğine sağlık derim Büyük tkımda oynamak Ademin de hakkıdır diye düşünüyorum ya iyi bir paraya veya para artı Futbolcu karşılığında verilebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (5 yıl önce)
    Adem büyük sen Malatyaspor'a ne verdin ki Galatasaray seni alsın böyle haber yaptırarak yerini sağlamlaştırmaya çalılıyor kaprisli canı istediğinde oynayan bir futbolcu aç futbolcu lazım bize bırakın gitsin gideceği bir yer varsa eğer yolu açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Aman ne olur gitme diyeceğimizi mi bekliyor acaba? Güle güle hemen git lütfen.hiç durma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence sen Malatyaspor’un yakasından düş.Çakma Malatyalı.
    0
    0
    Yanıtla