SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Ülkülerimiz Var"

0
Güncellendi - 2018-06-15 03:59:22
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Dr. Burhan Coşkun, "Bizim safımız, Türk milletinin safıdır. Bizim yönümüz, Türkiye ve İslam dünyasıdır. Biz Türk milliyetçileri olarak büyük ülkülerimiz var. Göğsümüzde Kızılelma, gönlümüzde Türk-İslam ülküsü var" dedi.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını sürdüren Coşkun, Yakınca Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu bir karşılamayla toplantıda katılan Dr. Coşkun, uzun süre vatandaşlarla sohbet etti.

Sağanak yağışa rağmen meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür eden Coşkun, "15 Temmuz'daki nasıl ki meydanlarda nöbet tuttunuz, meydanları terk etmediniz, yağmura rağmen Yakınca meydanında bulunmanızdan onur ve gurur duyduk" dedi.

'Biz Türk milliyetçileri olarak büyük ülkülerimiz var' diyen Dr. Coşkun, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz Türk milliyetçileri olarak yeri gelir Yunus oluruz gönlünüze gireriz, muhabbet ederiz; yeri gelir Yavuz oluruz vatan hainlerine, kul hakkı, yetim hakkı yiyenlere 'dur' deriz. Bizim safımız, Türk milletinin safıdır. Bizim yönümüz, Türkiye ve İslam dünyasıdır. Bizim Türk milliyetçileri olarak büyük ülkülerimiz var. Göğsümüzde Kızılelma, gönlümüzde Türk-İslam ülküsü var. Bugün komşularımıza bakıyoruz ateş çemberi içerisindeler. Kerkük hüzünlü, Kudüs işgal altında. Bizim gayemiz bin yıllık kardeşliği yaşamak ve yaşatmaktır. Ama buna engel olmak isteyenler, Türkiye'yi bu ateş çemberine çekmek isteyen dış güçler ve onun içerideki maşaları var."

24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Malatya'da tekrar birinci parti olacağını ifade eden Coşkun, "Gezi olaylarında denediler, olmadı. Çukur ve hendek terörüyle denediler, olmadı. 15 Temmuz'da hain FETÖ darbesiyle denediler, olmadı. Şimdi de ekonomik çöküntüden, doların yükselen kurundan memnuniyet duyup, ekonomik darbe yapmak istiyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dolarla kurulmadı, dolarla da yıkılmayacaktır. Ekonomik kriz üzerinden darbe yapmak isteyenlerin alayı da vatan hainidir. Biz bunların hiçbirisine müsaade etmeyeceğiz. AK Parti'yle bir ve diri olmak için Cumhur İttifakı'nı kurduk. Cumhur İttifakı'nın ve yeni sistemimiz olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin sağlamlığı için 24 Haziran'da sandık başına gideceğiz. 24 Haziran'da iki oy kullanacağız. Birinci oy, cumhurbaşkanlığı ikincisi milletvekilliği oyu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuz Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı olan ve inşallah birinci turda seçtireceğimiz Recep Tayyip Erdoğan. İkinci oyumuz ise 1999 yılında 7 yüz  oy fark ile Yakınca da birinci parti, Milliyetçi Hareket Parti'mizdi. Şimdi emaneti geri almaya geldik. Milletvekilliği seçiminde oyunuzu Milliyetçi Hareket Partimizin kıymetli milletvekili adaylarına vererek, Yakınca ve Malatya'da partimizi tekrar birinci parti yapacaksınız" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız