SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Yatırımlar Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:59:04
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesi'nde büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Battalgazi Belediyesi, 30 Mart yerel seçimleri öncesi son belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi. Son belediye meclis toplantısında, belediye meclis üyelerine hitap eden Gürkan, belediye meclis üyelerinden son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Belediye meclis üyeleriyle iyi bir diyalog içerisinde çalıştıklarını ifade eden Gürkan, “Battalgazi’nin geleceğinin daha iyi ve güzel olması için hep birlikte gayret ve çaba gösterdik. Türkiye’de hiç kimseye nasip olmamış şekilde kararlarımızın hepsini oy birliğiyle aldık. Temelde memleket meseleleri konusunda hem fikir olmamızdan kaynaklanıyor. Battalgazi’ye hizmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma örneği verdik. Battalgazi’mizi Türkiye’de temsilci durumuna getirdik. Battalgazi İlçesi, ilçeler adına temsilci durumuna geldi. Battalgazi, dünya platformunda temsilci durumuna geldi. Bu sizlerin, bizlerin, çalışma arkadaşlarımızın ve hemşerilerimizin destekleriyle oldu. Bugün Battalgazi Avrupa Kalite Belgesi olan bir belediye ise yapmış olduğumuz hizmetlerdendir” dedi.

“BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK”

Battalgazi’de temizlik standartlarının yukarıya çıkartıldığını kaydeden Gürkan, çiftçi ve hayvancılıkla uğraşılan Battalgazi İlçesi’nde sokakların tertemiz olduğunu belirtti.

Gürkan, Battalgazi’nin borçsuz hatta alacaklı bir belediye olduğunu anımsatarak, büyük yatırımlar yapmalarına karşın belediyenin borcunun bulunmadığını dile getirdi.

Battalgazi’nin mazisine layık bir şekilde istikbale hazırlandığını ifade eden Gürkan, 30 Mart’tan sonra merkez ilçe statüsünü alacak olan Battalgazi’nin gelişimini hızla sürdüreceğini söyledi.

Gürkan, toplantı sonunda birlikte çalıştığı belediye meclis üyelerine plaket takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız