SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükler Amatör Futbolda Liderler Namağlup

0
Güncellendi - 2015-12-30 23:29:02
Büyükler Amatör Futbolda Liderler Namağlup
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde liderler değişmedi. A Grubu'nun lideri İnönü Üniversitesispor ile B Grubu'nun lideri Doğanşehir Belediyespor, geride kalan 5 hafta sonunda mağlubiyet yüzü görmedi.

A Grubu'nda geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda BAL Ligi hedefiyle yola çıkan İnönü Üniversitespor 5'te 5 yaptı. 15 puanla zirvede bulunan sarı siyahlılar, rakip ağları 26 kez havalandırırken, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Grubun iddialı ekiplerinden Demirspor ise 12 puanla zirve takibini sürdürdü. Geride kalan sezonda İnönü Üniversitesispor ile şampiyonluk maçı oynayan demiryolcuların takımı, 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan topladı ve İnönü Üniversitesispor'un 3 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı.

Malatya amatörünün renkli takımları arasında yer alkan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, geride kalan 5 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 5 hafta sonunda 9 puan toplayan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, haftayı üçüncü sırada tamamladı.

-Doğanşehir Belediyespor zirvede yalnız kalmaya başladı-

B Grubu'nda ise Doğanşehir Belediyespor, 4 galibiyet, 1 beraberlikle zirvede yer alıyor. Geride kalan 5 hafta sonunda 13 puan toplayan Doğanşehir Belediyespor, zirvedeki yerini sağlamlaştırmaya başladı.

Sezona iyi başlayan Kaldırım Gücü Spor, 5 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle 9 puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar zirve takiplerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nden 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'ne yükselen 1966 Malatya Gençlik Spor ise topladığı 8 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Grubun köklü takımlarından Adafı Kartalspor 8 puan ve averajla dördüncü sırada yer alırken, sezona büyük hayal kırıklığıyla başlayan Telekomspor, 7 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız