SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyüklerime Sordum!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde düzenlenen 15. Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri'nin yeni ağası iş kadını Meral Nalbant oldu.

Yeşilyurt Güreş İhtisas Kulübü sahasında gerçekleştirilen Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri'nde bir de ilk yaşandı. Güreş Ağası seçimlerine giren iş kadını Meral Nalbant 12 bin 500 TL ile Güreş Hanım ağalığını aldı. Güreş Ağası kıyafetini giyen Meral Nalbant, "Büyüklerime sordum, Hanımdan ağa olur mu? Onlarda beni desteklediler. Ben de bu işte varım dedim. Onlara teşekkür ediyorum. Elimden geleni de yapacağım. Her başarılı bayanın arkasında da bir erkek vardır" dedi.

Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan da, Karakucak Güreşleri'nin çok büyük bir coşkuyla gerçekleştiğini ifade ederek, "Ata sporumuz olan güreş sporunu ihmal etmememiz lazım. Geçmişte olimpiyat şampiyonları çıkardık ama maalesef son senelerde aynı başarıları gösteremiyoruz. İşte bu yetişen nesil inşallah bizi daha ileriye götürecektir" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, Nalbant ailesine Karakucak Güreşleri'ne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Türkiye'de birkaç tane var ama en iyi güreş ağasını biz seçtik. Nalbant ailesine ne kadar teşekkür etsek az. Nerede olsak her zaman bizlere destek veriyorlar. Bugün bu ağalık seçimiyle beraber farklı bir anı ve farklı bir gün yaşıyoruz. Ben bu anı unutacağımı zannetmiyorum. Gelecek yıl hanım ağamızla beraber olacağız" ifadesine yer verdi.

Malatya Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Adem Bulduk'un "Başpehlivan" unvanını kazandığı 15. Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri'nde alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

"25 kilogramda Mertcan Yavuz, 30 kilogramda Emin Koç, 33 kilogramda Serdar Andemir, 38 kilogramda Oğuzhan Elmas, 42 kilogramda İbrahim Koç, 46 kilogramda Mahmut Ayaz, 50 kilogramda Ali Kona, 55 kilogramda Abdullah Karabulut, 60 kilogramda Yalçın Altun, 65 kilogramda Mesut Bakır, 70 kilogramda Alaaddin Eren, 75 kilogramda Semih Özdemir, 80 kilogramda Sedat Çelen, 85 kilogramda Ahmet Durmaz ve 90 kilogramda Fikret Dağdeviren birinci oldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız