SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir 1200 Km. Asfaltlama Yaptı

0
Güncellendi - 2016-02-09 11:42:21
Büyükşehir 1200 Km. Asfaltlama Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

  • Asfaltlama çalışmasının yanı sıra Malatya genelinde 475 kilometre yol genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir, 132 kilometre de yeni yol açma çalışması yaptı

Büyükşehir statüsüyle birlikte Malatya’nın büyüme ivmesini hızlandıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve üst yapı çalışmalarında 2015 yılında büyük adımlar attı.

Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı içerisinde Malatya genelinde 1200 kilometre asfaltlama çalışması yaptı.

a2İlçelerin gelişimine katkı sağlayacak yol projelerini 2015 yılında hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 368 kilometre stabilize yol çalışması, 751 kilometre asfalt bakım-onarım çalışması yaptı.

Malatya genelinde 475 kilometre yol genişletme çalışması yapan Büyükşehir, 132 kilometre de yeni yol açma çalışması yaparak, vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat etmelerini sağladı.

İlçe belediyeleriyle koordineli bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesinin bu atılımları vatandaşların büyük beğenisini topladı. Uzun yıllardır yapılması beklenen yol hizmetlerini yapan Büyükşehir Belediyesinin bu gayreti 2015 yılını rekorlarla kapatmasını sağladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde açtığı taş ocakları ve asfalt tesisleri de bu başarı tablosunun oluşmasına önemli katkılar sağladı.

Bülten

a4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • uğur (8 yıl önce)
    bu kadar yol yapıldı elinize sağlık' da malatya merkezin yolları patates tarlası bi kaç km de merkezde yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah Ömeroglu (8 yıl önce)
    Ömer Bey Sadece Pütürgenin 68 mahallesi var ve bunları birbirine bağlayan yollar 1000 km den fazla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu 1000 km ye asfalt yapıldımı? Ben yapılan hizmetten bahsediyorum. Bu yolun uzunluğundan ziyade genişliği ney. Benim mahallem yıllardır şehir merkezinde maalesef hendekten geçilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • cd (8 yıl önce)
    malatya çapındaki illerin yaptıklarına bakarak karar verin. büyükşehir olmayan illerin bile yaptığı asfalt bizimkinden fazla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (8 yıl önce)
    1200 Km Malatya'dan Tekirdağ demek. Bir daha düşünün. 1m2 yapılan yamalık 1 km diye anlaşılmasın. Bulunduğum semt Başharık/ Battalgazi olarak hayret ettim.
    0
    0
    Yanıtla