SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir 2 Büyük Arsasını Satıyor

0
Güncellendi - 2017-12-09 15:35:19
Büyükşehir 2 Büyük Arsasını Satıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki iki büyük arsayı ihaleyle satışa çıkardı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi mahallesi ile Yaka mahallesinde bulunan 11.5 ve 7 dönümlük iki parsel, 21 Aralık Perşembe günü kapalı teklif usulü ihale yöntemi ile satılacak.

Muhammen bedelleri 11.5 milyon lira

Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından satışı yapılacak olan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi mahallesindeki 11.500 m2’lik ticaret imarlı arsanın tahmini bedeli 7.5 milyon lira civarında belirlenirken, Yaka mahallesindeki 7 bin m2’lik akaryakıt ve servis istasyon imarlı arsanın tahmini bedeli ise 4.2 milyon lira olarak belirtildi.

KDV yok, ihale bedeli 10 taksitte ödenecek

KDV’ye tabi olmayan parsellerin ihale bedelinin yüzde 40’ı peşin, kalanı ise 10 eşit taksitte ödenebilecek. İhaleye çıkarılan gayrimenkuller ile ilişkin şartname ve eklerinin bedelsiz olarak Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan ücretsiz olarak alınabileceği kaydedildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Demeki aldığınız kredi ve devlet de aldığınız paralar yetmedi
    0
    0
    Yanıtla