SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir 3 Caddeyi Asfaltladı

0
Güncellendi - 2016-08-04 20:59:25
Büyükşehir 3 Caddeyi Asfaltladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Malatya Kent Merkezi’nin sağlıklı ve planlı büyümesini sağlamak için yeni yollar açmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın batısında araç yoğunluğunu azaltacak 2.5 kilometre uzunluğunda 35 metre genişliğinde açtığı Çiftlik Caddesi’ni sıcak asfalt ile kapladı.

Bostanbaşı Caddesi’ni Yeşilyurt yoluna bağlayan Çiftlik Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi planlamalar çerçevesinde kaldırım, bisiklet yolu, yürüyüş yolları, cep otoparklar, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmalarını ise önümüzdeki dönem içerisinde yapacak.

Ulaşım planlaması çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi, Çiftlik Caddesi’ni doğuda Fahri Kayahan Bulvarı’na, batıda ise Yakınca Mahallesi’ne bağlayacak. Bölgede devam eden imar çalışmalarının sonucunu bekleyen Büyükşehir Belediyesi, Çiftlik Caddesi’ne bağlanan Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde de asfaltlama çalışmaları yaptı.

4.5 kilometre’lik asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Bostanbaşı Caddesi’nde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları da yapıyor. Bostanbaşı bölgesinde yükselen konutların getireceği nüfus yoğunluğu itibariyle ihtiyaçların karşılanması noktasında bu gelişime paralel olarak her türlü hizmeti üreten Büyükşehir Belediyesi, bölgede farklı birçok noktada yeni yol açma çalışmaları yapacak. Etap etap planlanan yol çalışmaları Çevre yolu ulaşımını da rahatlatacak.

Yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kısa, orta ve uzun vade de planlanan yeni yolların Malatya’ya nefes aldıracağını söyledi.

Bostanbaşı bölgesinin hızla geliştiğine dikkat çeken Başkan Çakır, “Bostanbaşı Caddesi’ni nezih ve güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Burada oluşacak yoğunluğu hesap ederek 30 metre genişliğinde açtığımız Çiftlik Caddesi bölgenin trafiğini rahatlatacağı gibi çevre yolunun trafiğini de rahatlatacak. Caddemize bağlanan Bosna ve Fatih Caddelerini de sıcak asfalt ile kapladık. Bölgede gelecek dönemlerde yeni yol açma çalışmalarımız devam edecek. Bölge halkının yaptığımız çalışmalarda bize destek olması bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Bülten

asfalt

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız