SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açık Hava Reklam Araçları Kiraya Verilecek

0
Güncellendi - 2020-03-13 02:40:25
Açık Hava Reklam Araçları Kiraya Verilecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli yerlerinde konumlandırılmış açık hava reklam mecralarının kiralanması için bir ihale düzenlediğini açıkladı.

Son yıllarda reklam verenlerin daha fazla tercih etmeye başladığı, kentin en kalabalık ve gözde mekânlarına yerleştirilmiş açık hava reklam araçları için düzenlenen ihale kapsamında, 250 adet raket ve otobüs durağı, 330 adet billboard ve 15 adet megalight olmak üzere toplam 595 açık hava reklam aracı açık teklif usulü ile kiraya verilecek.

5 yıllık ihale yapılacak

İhaleye ilişkin ilanda, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin görev, yetki ve sorumluluk alanları içerisinde bulunan 595 açık hava reklam aracının kiralanma işine ait ihalenin 5 yıllık süre için yapılacağı belirtildi. İhale, 19 Mart 2020 Perşembe günü Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İlk yıl için tahmini kiralama bedeli 1.850.000 TL’den başlayacak

Açık hava reklam mecralarının kiralanmasına ilişkin Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ihale ilanında, 595 adet açık hava reklam aracı için ilk yıl KDV hariç 1 milyon 850 bin TL öngörüldüğü belirtildi.

İhale ilanında birinci yıldan sonraki 4 yıl için öngörülen tahmini kiralama bedeli konusunda ise herhangi bir bilgi verilmedi.

İhaleye katılıp teklif vermek isteyenlerin, ihaleye katılabilmeleri için ihale günü olan 19 Mart Perşembe günü saat 15.00’e kadar istenilen belgelerle birlikte İhale Komisyonuna başvurmaları gerektiği belirtildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 yıl önce)
    Artık reklamdan kusacaz. Tv de, nette, sokakta vs
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk (4 yıl önce)
    Sn. Büyüksehir Belediye Başkanıma seslenmek istiyorum. Başkanım bugune kadar hiç bir Belediye Başkanı babasınin cebinden bu şehre yatırım yapmadı ve siz de yapmıyorsunuz. Bütün yatırımlarınızı milletin parası ve kamunun imkânlarıyla yapıyorsunuz. Bundan dolayı sizden önce yapılan yatırımları görmezden gelmenizin, yok saymanızın, değersizleştirmenizin hiç bir anlamı yoktur. Bu tavrınız kamuoyu nezdinde sizi küçültüyor. Erkal Otagarı yaptırmış her gittikce Allah razı olsun diyoruz, Çerçi Arıtmayı yaptırmış işi gücü rast gelsin, Çakır Sanat Sokağını, Nikâh Sarayını, Yaşam Spor Merkezini, Inderesi Parkını, Orduzu Pinarbaşını, Semt Konaklarını,Yeşilyurt Caddesi ve Güney Kuşak Yolunu yaptı ve Lisanslı Depoculuk ile Fuar Alanınin projelerini hazırlayıp kredisini ayarladı. Cevre yolunun gerçekten çehresini değistirdi. Bakırcilar Çarşısı, Şire Pazarını otantik çarşılara dönüstürdü. Onun da işi rast gelsin. Kim bu memlekette taş üstune taş koymuşsa Allah razı olsun. Geçmişininin kıymetini bilmeyen geleceği inşa edemez. Geçmişinizle kavgayı bırakın, etrafınızla uğraşmayı bırakın, gidin bir sanat sokağına bakın hele ne hale gelmiş. Viran olmuş. Bu devlete, bu millete yazık değil mi? Heba olan Çakırin babasinin malı mı? Viran olan Çakırın malı mülkü mü? Başkanım siz Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı değilsiniz. Siz Büyükşehir Belediye Başkanısınız. Rahat olun, lütfen geleceğe odaklanın. Güzel olani kim yaparsa yapsın iltifat edin, teşekkür edin, sahiplenin. Bakın CHP, İyi Parti, Saadet Partisi Sağlık Bakanıni tebrik ediyor. Bu bir erdemdir. Bu erdemi sizden de bekliyoruz. Benden söylemesi köprüden önceki son çıkıştasınız. İş işten geçiyor benden söylemesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    Belediye ihale yapsa nolur? Ya sonucu bilen yok mesela parkometre ihalesi! Ya da ihale yapmadan kiralanan meganlar ve pejolar gibi! Valla onu bunu bilmem belediyede garip şeyler oluyor gibi, eğer öyle birşeyler yapıyorsanız Allah sizi bildiği gibi yapsın.
    0
    0
    Yanıtla