SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir 6. Bölgede Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2018-03-23 03:02:34
Büyükşehir 6. Bölgede Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Büyük Erkekler Basketbol Ligi'ni birinci sırada tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, Erkekler Basketbol Ligi'nde altıncı bölgede mücadele edecek.

  Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 2017-2018 sezonu grupları ve fikstürü belli oldu.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 2017-2018 sezonu grupları ve fikstürü belli oldu.

  Beşli grupların müsabakaları 31 Mart-1 Nisan haftasında, 4’lü grupların müsabakaları ise 7-8 Nisan tarihlerinde başlayacak. 22 Nisan Pazar günü ise ligde ilk devre tamamlanacak.

  Altı grupta oynanacak EBBL grup müsabakaları sonucunda her grupta birinci ve ikinci sırayı alan takımlar EBBL Türkiye Birinciliğine doğrudan katılım hakkı kazanacaklar. Türkiye Birinciliği müsabakalarının 16 takımla oynanmasını sağlamak üzere grup üçüncüleri arasında, bir il merkezinde tek devreli lig usulü oynanacak maçlar sonucunda ilk dört sırayı alan takımlar EBBL’ye Türkiye Birinciliğine katılmaya hak kazanacaklar.

  Malatya Büyükşehir Belediyespor, Erkekler Basketbol Ligi'nde altıncı grupta mücadele edecek. Grup'ta Malatya ekibinin yanı sıra Elazığ Basketbol Akademi, Genç YİBO, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Şutim'de yer alıyor.

  Malatya Büyükşehir Belediyespor'un maç programı şöyle:

1 Nisan Pazar Atatürk Spor Salonu 14.00 Malatya Büyükşehir Belediyespor-Kahramanmaraş Belediyespor

8 Nisan Pazar Elazığ Basketbol Akademi-Malatya Büyükşehir Belediyespor

15 Nisan Pazar Malatya Büyükşehir Belediyespor-Genç YİBO

22 Nisan Pazar ŞUTİM Spor-Malatya Büyükşehir Belediyespor

25 Nisan Çarşamba Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor-Malatya Büyükşehir Belediyespor

2 Mayıs Çarşamba Malatya Büyükşehir Belediyespor-Elazığ Basketbol Akademi

13 Mayıs Pazar Genç YİBP-Malatya Büyükşehir Belediyespor

16 Mayıs Çarşamba Malatya Büyükşehir Belediyespor-ŞUTİM Spor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız