SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Reklam Alanları İhalesi Yapacak

0
Güncellendi - 2019-07-17 23:55:48
Büyükşehir Reklam Alanları İhalesi Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, belediyenin görev, yetki ve sorumluluk alanları içerisinde bulunan 595 adet Açıkhava reklam mecrası için, tahmini bedeli, 1 milyon 800 bin TL olan bir ihale düzenledi.

İhaleye ilişkin olarak yayınlanan ilanda, 250 adet raket ve otobüs durağı, 15 adet megalight, 330 adet billboard olmak üzere toplam 595 adet açık hava reklam aracı için açık teklif usulü ile ihale düzenledi.

İhalenin 5 yıllık kiralamayı içerdiği belirtilen ilanda, ihaleye başvurmak isteyenler için son başvuru tarihinin 23 Temmuz olduğu, aynı gün içinde tekliflerin açılacağı ve değerlendirileceği kaydedildi.

Geçici teminat miktarının 180.000,00 TL olan ihalede, isteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale günü olan 23.07.2019 Salı günü saat 14:00 ’a kadar istenilen belgelerle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na başvurmaları gerektiği vurgulandı.

İhaleye katılacaklarda, iş bitirme belgesi için, tek belgede kamu kurum ve kuruluşlarından alınan en az 5 Milyon TL’lik açık hava reklam işine ait iş bitirme belgesi isteneceği kaydedildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • İtirazım var (3 yıl önce)
    Belediye personellierimizi birbiriniz ile kavgalı değil sahada vatandaşa hizmet için kullanın lütfen pazar günü maşallah büyükşehir Belediyesinin bütün ekipleri bibord söküyordu B
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan (4 yıl önce)
    Keske motas otobusleri icinde reklam alsaniz bosunaxgidip geliyor hem ozel hem belediye araclari bombos . belediyemiz icin ek gelir olur
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan (4 yıl önce)
    Senarist arkadaş güzel hesap yapmış. Ben burdan şunu anlıyorum; şu an meclis üyesi olan birisi daha önce Cemal akın döneminde bu ihaleyi almıştı hatta sonradan saat kulesi önünde kalan bilbordu kaldırmamıştı, şahsi menfaatleri için. Şimdi de o arkadaş mevcut yönetimin etrafında. O zaman ihaleyi buna mı verecekler?
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Selahattin Baskanımdan özellikle istirham ediyorum, 2. Ordu Komutanlığımızın önundeki kaldırımda bir yürüsün. Bütün kaldırım taşları patlamıs, un ufak olmuş, perişan halde. Hem de burasi Malatyanın göbeği, en önemli ana caddesi ve 2. Ordu Komutanlığımızın önü. Lütfennrica ediyorum acilen baktırın. Zaten kendileri görse aynı gün yaptırır.
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (4 yıl önce)
    Sadece 330 bilboard için bir fiyat çalışması yapmak istersek. 1 adet bilboard haftalık kiralama bedeli 250 tl diyelim. 1 yılda 52 hafta varken o halde; 330 adet x 250 TL = 82.500 TL haftalık ciro 82.500 TLx 52 hafta= 4.290.000 TL yıllık ciro ihale bedeli sanki düşük kalmış!
    0
    0
    Yanıtla
  • halil öztürk (4 yıl önce)SenarisT isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın senarist arkadaş. güzel senaryo yazmışınız. hesaplama öyle yapılmaz. yıllık doluluk oranı ortalama %50 dir. ayrıca yatırım maliyeti ve işletme maliyeti ile, personel maliyetleri, ilan reklam bedelleri, saha elektrik maliyeti, kdv, kurumlar vergisi, gibi o kadar çok gider kalemi vardır ki, aklınız şaşar. tam tersine bu ihale bedeli oldukça yüksek kalmıştır. Bunu açık hava reklam ihalesi alıp, işleten firma yönetici olarak söylüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Maski ye yüklenici firmalar tarafından temin edilen iş kontrol araçlarına bir kişi aracılığıyla el konularak yönetim tarafından başka personellere tahsis edilmiştir. Genel Müdür otoriter bir yönetim sağlamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (4 yıl önce)
    Büyükşehir önce maski binasındaki tuvaletleri temizlesin Her taraf ağzına kadar peçete dolu, toplu yaşam alanlarında 2 saatte bir yapılan paspas maskide yılda 1 kez yapılıyor galiba.
    0
    0
    Yanıtla