SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Açtı, Ambulans Ulaştı

0
Güncellendi - 2016-02-07 17:28:46
Büyükşehir Açtı, Ambulans Ulaştı
A- A+ PAYLAŞ

Kırsal mahallelerdeki (köylerdeki) hastalara ulaşabilmek için 112 ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri 24 saat görev yapıyor. Son olarak Pütürge ve Arapgir'deki iki hastaya karla kaplı yollar açılarak ulaşıldı.

HAMİLE KADIN İÇİN..

Pütürge ilçesinde rahatsızlanan hamile kadının hastaneye yetiştirilmesi için, yolun karla kapalı olması nedeniyle ekipler yoğun bir çalışma yaptılar ve hastayı hastaneye yetiştirdiler.

Alınan bilgiye göre; Pütürge ilçesine bağlı Nohutlu Mahallesi'nde hamile olan 21 yaşındaki Kıymet Kocayiğit adlı kadın rahatsızlandı. Acil olarak hastaneye kaldırılması gereken kadın için yola çıkan 112 acil servis ambulansı karla kaplı yolda ilerleyemeyince Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden yardım istendi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ambulansın önüne geçerek karla kapalı yolu açarken, ambulans ekibi ise arkasından yola devam etti.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması sonrasında açılan yolda mahalleye giden 112 acil servis ambulansı hamile kadını alarak Pütürge Devlet Hastanesi’ne ulaştırdı.

TANSİYON HASTASI KURTARILDI

pano1bBu arada, Arapgir ilçesinde de hastaneye kaldırılması için yardım istenen tansiyon hastasına da ambulansın ulaşması için büyükşehir belediyesi ekipleri karla mücadele çalışması yürüttüler. Arapgir ilçesine bağlı Taşdibek Mahallesi'nde tansiyon hastası 23 yaşındaki Hasan Ovacık için Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolu açarken, 112 acil servis ambulansı ise mahalleye giderek hastayı alıp Arapgir Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız