SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Akçadağ'da Yol Yapıyor

0
Güncellendi - 2020-06-22 02:59:41
Büyükşehir Akçadağ'da Yol Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde 6 kilometre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde Esenli, Karamağara, Ancar grup yolunda sathi kaplama, Bahri Mahalle yolunda ise sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Akçadağ’ın önemli grup yollarından biri olan Esenli, Karamağara, Ancar mahallelerinin ulaşımını sağlayan grup yolu asfalt çalışmaları öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletildi. Mevcut 5 metre genişliğindeki yolu 12 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi, grup yolunun bazı bölümlerinde güzergah değişiklikleri de yaptı.

İçmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı Bahri Mahalle içi yollarda ise Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışması yaptı. 5 kilometrelik asfalt çalışmasının yapıldığı Bahri mahallesi pırıl pırıl bir hale geldi. Toz ve çamurdan arındırılan mahallelerde ulaşım sorunu ortadan kaldırıldı.

Ancar Mahalle Muhtarı Ali Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmaları hakkında bilgiler verip, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Grup yolunun birçok yerleşim yerinin ulaşımını sağladığını belirten Ancar Mahalle Muhtarı Ali Korkmaz, “Grup yolumuzun önceki hali insanları bezdiriyordu. Büyükşehir Belediyemiz önce genişletti. Bazı noktalarda güzergah değişiklikleri yaptı. Kötü virajlar ortadan kaldırıldı. Yapılan asfalt çalışmalarıyla da toz ve pislikten kurtulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ismail (3 yıl önce)
    yalınbudak köyü neden yapılmıyor yoksa yalınbudak köydenmi sayılmıyor yazık yani 2km onuda yapın bir zahmet sahipsiz demi birde muhtar gerekeni yapmıyor haklısınız ama 2 km yolu yapın ya artık yoksa cimere yazacam
    0
    0
    Yanıtla