SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Ampute'nin Hedefi Süper Lig

0
Güncellendi - 2018-01-03 03:25:55
Büyükşehir Ampute'nin Hedefi Süper Lig
A- A+ PAYLAŞ

 Ampute Futbol 1.Lig 2.Grup takımlarından Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Takımının teknik sorumlusu Suat Canlı, “Hedefimiz bu sezon Süper Lig’e çıkmak” dedi.

Ligin ilk yarısını 18 puanla ikinci sırada tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıya daha güçlü girmek istiyor. 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 18 puan toplayan ve ilk yarıyı Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü’nün 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan turuncu yeşilliler, 25 Ocak’ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

Takımın teknik sorumlusu Suat Canlı, ikinci yarının Mart’ın ilk haftasında başlayacağını kaydederek, “İlk yarı bizim adımıza iyi geçti. 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 mağlubiyet aldık. 18 puanla ikinci sırada yer alıyoruz. İkinci yarı Mart’ın ilk haftasında başlayacak. Bizde 25 Ocak’ta ikinci yarı hazırlıklarına başlamayı planlıyoruz” dedi.

Canlı, hedeflerinin Süper Lig olduğunu ifade ederek, “Bu sezon iyi bir yapılanmayla lige başladık. İyi bir gidişatımız var. Kadromuza katacağımız yeni isimlerle beraber ikinci yarıya daha güçlü bir ekiple başlayıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Canlı, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında, ikinci yarının başlamasından 10 gün önce kamp yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız