SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Arapgir'de Yol Açıyor

0
Güncellendi - 2016-06-22 17:33:45
Büyükşehir Arapgir'de Yol Açıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Arapgir ilçesinde 4 mahallede yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yapıyor.

İlçelerin gelişimini hızlandıracak, ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi altyapı sorunlarını da ortadan kaldırmaya devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında Arapgir ilçesinde 4 mahallede toplam 13 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapıldı.

Arapgir’de Aluçlu Mahallesini Dişdirek mahallesine bağlayan 4.5 kilometre uzunluğunda yeni bağlantı yolu açıldı. Eski Arapgir Mahallesinde ise 3 kilometre uzunluğunda yeni yol açma çalışmalarının büyük bölümü ise tamamlandı.

Yazılı Mahallesinde Sokak bağlantı yolları ile mahalle mezarlığına giden 3.5 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapıldı. Deregezen mahalle içinde 2 kilometrelik yeni bağlantı yolları açılırken, bazı yollar da genişletildi.

Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz ay Arapgir ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan Taşdelen, Eski Arapgir, Yazılı ve Aluçlu Mahallelerinin ulaşımını sağlayan 16 kilometre uzunluğundaki grup yolunu da sıcak asfalt ile kaplamıştı.

Büyükşehir Belediyesi görevini fazlasıyla yapıyor

Arapgir’de uzun yıllardan beri böylesine kapsamlı yol çalışmalarının yapılmadığını belirten Aluçlu Mahalle Muhtarı Hasan Beyköse, Büyükşehir Belediyesinin zor bir görev üstlendiğini, geçen bu süreçte bu görevi fazlasıyla iyi bir şekilde yaptığını söyledi.

Arapgir’in her noktasında bu çalışmaları gördüklerini vurgulayan Muhtar Beyköse, “İhtiyaç duyduğumuz uzun yıllardır beklediğimiz hizmetleri almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetlerin gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülten

yol1

yol3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız