SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir B. Play-Off'ta Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2016-02-09 19:20:32
Büyükşehir B. Play-Off'ta Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) 10. Grubu 3. sırada tamamlayan Malatya Büyükşehir Basketbol Erkek Takımı, Play-Off'larda mücadele etme hakkını kazandı.

Bu sezon basketbol şubesine yatırım yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, emeklerinin karşılığını aldı. Sezonu üçüncü sırada tamamlayan büyükşehir basketbol, Play-Off'larda mücadele etme hakkını kazandı.

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bugün yapılan Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off kura çekiminde  sezonu 3. sırada tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, E Grubu'na düştü. Büyükşehir grupta; Antalya'nın Yıldızları, Bilecik Belediyespor, Karesi Basketbol, Safranbolu Belediyespor ve Fethiye Gençlik takımlarına karşı mücadele edecek.

"TAKIMIMIZ İYİ MÜCADELE ETTİ"

Malatya Büyükşehir Basketbol Erkek Takımı Antrenörü Erol Akdeniz, sezonun kendileri için iyi geçtiğini kaydederek, Play-Off müsabakalarında da iyi bir performans ortaya koyacaklarını ifade etti.

Akdeniz, sezonu üçüncü sırada tamamlayıp, Play-Off'a kaldıklarını belirterek, "Normal sezonda birbirinden zorlu müsabakalar oynadık. Özellikle grubun üst sırasında yer alan takımlara karşı iyi sonuçlar aldık. Takımımız iyi mücadele etti ve normal sezonu üçüncü sırada tamamladık" dedi.

Önlerinde Play-Off müsabakalarının olduğunu hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "10. grubu üçüncü sırada tamamlayarak, Play-Off biletini aldık. Kura çekimi gerçekleştirildi ve gerçekten zorlu rakiplerle aynı gruba düştük. Amacımız bu grupta da iyi bir performans sergilemek" ifadelerini kullandı.

"DAHA İYİ BİR TAKIMIMIZ OLACAK"

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman ise, ligde büyük bütçeli takımlara karşı iyi mücadele verdiklerini kaydederek, Play-Off'ta da aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini ifade etti.

Barman, ilerleyen dönemde basketbol takımlarının daha iyi olacağını belirterek, "Kulüp olarak bünyemizdeki her branşa büyük önem veriyoruz. Bu noktada da gelen başarılar bizleri oldukça gururlandırıyor. Basketbol takımımız, büyük bütçeli takımlara karşı mücadele verdi. İnşallah ilerleyen dönemde daha iyi bir takımımız olacak" dedi.

Basketbol takımında Malatyalı sporcuların çoğunlukta olduğunu dile getiren Barman, "Kulübümüzdeki branşlarda yer alan sporcuların çoğunluğu Malatyalı sporcularımız. Basketbol takımımızda sadece 2-3 transfer var. Gerisi Malatyalı gençlerden oluşuyor. Dolayısıyla elde edilen başarılar bizi son derece mutlu ediyor. Bu anlamda bizlere her türlü desteği veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız