SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir B. Son Maçını Farklı Kazandı

0
Güncellendi - 2016-02-08 15:53:53
Büyükşehir B. Son Maçını Farklı Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) 10. Grup’ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı, sezonu galibiyetle tamamladı.

Büyükşehir, sezonun son maçında Tecde Spor Salonu’nda Maraş Gençlerbirliği ile karşılaştı. Turuncu yeşilliler, müsabakayı 91-63 kazanarak, sezonu galibiyetle tamamladı.

Mehmet Emin Demir-Zeynetin Binç hakem ikilisinin yönettiği müsabakanın ilk çeyreğine Malatya Büyükşehir Belediyespor hızlı başladı. Dış atışlarda iyi bir yüzde yakalayan turuncu yeşilliler, ilk çeyreği 19-8 üstün tamamladı. Müsabakanın ikinci çeyreğinde Maraş Gençlerbirliği toparlanmış görünse de, Malatya Büyükşehir Belediyespor garkın kapanmasına izin vermedi ve soyunma odasına 41-25 önde gitti.

Devrenin ardından üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf büyükşehir oldu. Boyalı alandan üst üste sayı üreten turuncu yeşilliler, dış atışlarda ilk çeyrekte olduğu gibi iyi bir yüzde yakaladı ve çeyreği 26 sayı ile tamamladı. Maraş Gençlerbirliği ise üçüncü çeyrekte sadece 11 sayı üretebildi.

Müsabakanın son çeyreği ise sayı düellosuna sahne oldu. Karşılıklı sayıların atıldığı on çeyreği, Maraş Gençlerbirliği üstün tamamladı. Maraş Gençlerbirliği bu çeyrekte 27 sayı atarken, Malatya Büyükşehir Belediyespor 24 sayı kaydettiği ve müsabakayı 91-63 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız