SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir B. Trabzonspor'a Yenildi

0
Güncellendi - 2016-03-03 16:21:42
Büyükşehir B. Trabzonspor'a Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 24. haftasında deplasmanda grubun lideri Trabzonspor'a 3-0 yenildi.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk setine Trabzonspor iyi başladı. Üst üste sayılar üreten bordo mavililer, seti 25-14 üstün tamamladı.

İkinci sette de Trabzonspor üstünlüğü vardı. İki teknik molaya da farklı şekilde önde giren Trabzonspor, ikinci seti de 25-14 üstün tamamlayarak, müsabakada durumu 2-0'a getirdi.

Son sette Malatya Büyükşehir Belediyespor daha dertli toplu bir görüntü ortaya koydu ancak lider işini şansa bırakmadı. Bordo mavililer, seti 25-17 üstün tamamlayarak, müsabakayı 3-0 kazandı.

SIKINTILARA RAĞMEN LİGDE KALDILAR

Sezona sıkıntılarla başlayan ve küçük bütçesiyle büyük bütçeli takımlara karşı mücadele veren Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala 14 puanla 11. sırada yer aldı.

Birçok oyuncusunu kaybeden ve ligdeki ilk maçına çıkamayan turuncu yeşilliler, ligde geride kalan 24 hafta sonunda 5 galibiyet, 17'de mağlubiyet aldı.

Ligde 1 hükmen mağlubiyeti bulunan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 25. haftasında 5 Mart Cumartesi günü Gümüşhane Torul Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilliler, ligin 26. haftasında deplasmanda Genç Kafkars ile oynayacağı müsabakayla sezonu tamamlayacak.

FOTO: Arşiv

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız