SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Basketbol Gençler Finalde

0
Güncellendi - 2016-03-18 18:58:58
Büyükşehir Basketbol Gençler Finalde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençler Basketbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan ve bölgesel müsabakalara katılma hakkını elde eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, grubunda adını finale yazdırdı.

Malatya'da şampiyon olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, Elazığ'da gerçekleştirilen Bölgesel Grup Müsabakalarına katılma hakkını elde etmişti. Urfa, Van ve Elazığ'dan gruplata katılan takımları yenen ve 3'te 3 yapan büyükşehir, Diyarbakır ekibiyle final maçı oynayacak.

Grubu birinci tamamlayan takım, Anadolu Yıldızları Basketbol Ligi'ne katılma hakkını elde edecek.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı'nın Antrenörü Erol Akdeniz, takım olarak Elazığ'da devam eden grup müsabakalarında iyi bir performans ortaya koyduklarını, finalde Diyarbakır ekibini yenip, grubu birinci tamamlamak istediklerini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman ise, sporcuları elde ettikleri başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ederek, "Takımımız oynadığı 3 müsabakayı da kazanarak, finale adını yazdırdı. Takımımız, finalde Diyarbakır ekibi ile karşılaşacak. İnşallah bu müsabakadan da galibiyetle ayrılarak, grubu birinci tamamlayacaklarına inanıyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız