SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Basketbolda Perişan

0
Güncellendi - 2016-03-01 18:13:51
Büyükşehir Basketbolda Perişan
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off E Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, kısır geçen müsabakada Fethiye Gençlik'e 63-32 yenildi.

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Adem Deliavcı-Burak İrem Çelebi hakem ikilisi yönetti.

Müsabakaya iki takımda iyi başlayamadı. Sayı açısından kısır geçen ilk çeyreği Fethiye Gençlik 9-8 üstün tamamladı. İkinci periyotta daha iyi olan taraf Fethiye Gençlik olurken, sayı açısından periyot yine kısır geçti. Fethiye Gençlik 12, Malatya Büyükşehir Belediyespor ise sadece 4 sayı üretti. Fethiye Gençlik, 21-12 soyunma odasına üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte iki takımda hücumda iyi işler yapmaya çalıştı. Ancak diğer periyotlarda olduğu gibi iki takımda sayı üretmekte zorlandı.

Son çeyrekte iki takım karşılıklı sayılar buldu. Hücumda daha iyi olan Fethiye Gençlik, müsabakayı 63-32 kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız