SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Basketbol'dan Kritik Galibiyet

0
Güncellendi - 2016-04-02 16:58:21
Büyükşehir Basketbol'dan Kritik Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off E Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta ilk 3'e kalma şansını sürdürmek için karşı karşıya geldiği Fethiye Gençlik takımını 72-63 yendi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı, Mehmet Burak Anlatıcı-Onur Uğurlu hakem ikilisi yönetti. Grupta ilk 3'e kalma şansını sürdürmek isteyen iki takımın mücadelesi bir hayli çekişmeli ve gergin geçti.

İki takımda maçı kazanmak adına varını yoğunu ortaya koydu. Müsabakada üstün taraf olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, üçüncü periyoda üstün girdi. Turuncu yeşilliler, 48-43 üstünken, hakemler üst üste iki teknik faul çalarak, antrenör Erol Akdeniz'i salon dışına gönderdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor, hakemlerin bir hayli etki ettiği üçüncü çeyreği 53-51 üstün tamamladı.

Son çeyrekte Malatya Büyükşehir Belediyespor aradaki farkı çift hanelere kadar çıkardı ancak Fethiye Gençlik aradaki farkı eritmesini bildi. Hücumda ve savunmada özellikle son çeyrekte iyi işler yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor, taraftarının da desteğiyle müsabakayı 72-63 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

deb72a8b-a159-4b16-af8a-4dcee255ac79

r

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • emrah (8 yıl önce)
    3 tane uydu televizyonu var diye övünülüyor. Şu maçları canlı yayılamak çok mu zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (8 yıl önce)
    Oğuz AVCI kumandayı alınca böyle oluyor tabi ✌?️Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla