SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Baskette Dolu Dizgin

0
Güncellendi - 2016-11-23 01:12:39
Büyükşehir Baskette Dolu Dizgin
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 10. Grup’ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci haftasında Yozgat Gençlikspor’u deplasmanda 87-72 yendi.

Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Batuhan Kümükoğlu ile yardımcı hakem Sezer Bor hakem ikilisi yönetti.

Müsabakanın ilk çeyreğine Malatya Büyükşehir Belediyespor iyi başladı. Dış atışlarda iyi bir yüzde yakalayan turuncu yeşilliler, çeyreği 24-16 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte başa baş bir oyun vardı. İki takım sayı üretmekte zorlandı. Çeyrekte 17-16 üstünlük sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor ilk yarıyı 41-32 üstün tamamladı.

Üçüncü çeyrekte Malatya Büyükşehir Belediyespor daha üstün olan taraftı. Boyalı alanda bulduğu sayılarla farkı koruyan Malatya ekibi, çeyreği 18-15 üstün tamamladı.

Son çeyrekte iki takımda dış atışlardan büyük yüzdeyle sayı buldu. Karşılıklı sayıların üretildiği son çeyrekte 28-25 üstünlük sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakayı 87-72 kazandı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un koçu Erol Akdeniz, lige iyi başladıklarını ifade ederek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Ligin ilk haftasında Erzincan Gençlik’i yendiklerini anımsatan Akdeniz, “Ligin ikinci haftasında Yozgat Gençlikspor’a konuk olduk. İyi bir mücadeleyle farklı galip geldik” dedi.

Akdeniz, geçen sezon ligde iyi bir ivme yakaladıklarını ve Play-Off’larda mücadele ettiklerini belirterek, “Bu sezon iyi, genç ve dinamik bir kadroyla lige başladık. Sezona iyi bir başlangıç yaptık ve iyi gidişi sürdürüyoruz. Amacımız galibiyet serisini devam ettirip, sezonu en iyi şekilde tamamlamak” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

basketbolbuyuksehir

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cenk (7 yıl önce)
    Bravo Takım!! Yolunuz acik olsun
    0
    0
    Yanıtla