SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Baskette Güldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:51:32
Büyükşehir Baskette Güldü
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 10. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 6. haftasında deplasmanda Maraş Gençlerbirliği'ni 67-50 yenerek, gruptaki 3. galibiyetini aldı.

Ligde 6. hafta müsabakasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, Maraş Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Batıpark Spor Salonu'nda oynan müsabakayı Fatih Bozkurt-Samet Biner hakem ikilisi yönetti.

Müsabakanın ilk çeyreğine Maraş Gençlerbirliği iyi başladı. Hücumda daha etkili olan Maraş Gençlerbirliği, ilk çeyreği 13-8 üstün tamamladı.

Müsabakanın ikinci çeyreği ise karşılıklı sayılarla geçildi. İki takımda hücumda etkili bir görüntü ortaya koydu. Maraş Gençlerbirliği, 17 sayı ürettiği çeyreğin sonunda 30-23 soyunma odasına önde gitti.

Üçüncü sette ise Malatya Büyükşehir Belediyespor rüzgarı esti. İlk yarıdaki tutukluğunu üzerinden atan Malatya ekibi, üçüncü çeyrekte 23 sayı üretirken, rakibinin fazla sayı üretmesine izin vermedi. Müsabakanın son çeyreğinde de üstünlüğü elden bırakmayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, bu çeyrekte 21 sayı üretti ve müsabakayı 67-50 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız