SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Baskette Mağlup

0
Güncellendi - 2015-12-29 19:39:49
Büyükşehir Baskette Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) 10. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 7. haftasında deplasmanda Erzincan Gençlikspor'a 77-63 yenildi.

Lig'de 7. haftada Erzincan Gençlikspor'a konuk olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, başa baş götürdüğü mücadelede ikinci ve üçüncü periyottaki kötü performansının da etkisiyle sahadan 77-63 mağlup ayrıldı ve 4. mağlubiyetini aldı.

Erzincan 13 Şubat Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Emir Can Özkan-Fırat Atar hakem ikilisi yönetti.

Müsabakaya hızlı başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, üst üste bulduğu sayılarla ilk çeyreği 17-13 üstün tamamladı. İlk çeyrekteki performansını ikinci çeyrekte sergileyemeyen turuncu yeşilliler, soyunma odasına 37-27 geride gitti.

İlk yarıda 10 sayı fark yiyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, üçüncü çeyrekte 21 sayı üretmeyi başarsa da, rakibinin 23 sayı üretmesine engel olamadı ve son çeyreğe 60-48 geride girdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor son periyotta toparlansa da, Erzincan Gençlikspor farkın çok fazla kapanmasına izin vermedi ve müsabakayı 77-63 kazandı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız