SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediye Galip

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:03:39
Büyükşehir Belediye Galip
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Erkekler 2.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Ankara temsilcisi Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi Kulübünü konuk etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kulübü, rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Voleybol Erkekler 2.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, genç kadrosuyla çıktığı maçta galip geldi. Önceki haftalarda Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Orhan Barman’ın ücret konusunda anlaşmaya varamadığı için sporcular ile yollarını ayıran ve genç bir kadroyla ligde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

İlk sete hızlı bir başlangıç yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor, rakibine 9 sayı fark attı. İlk seti 25-16 kazanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci sete moralli girdi. Büyük bir çekişmenin yaşandığı ikinci sette ise temsilcimiz rakibine 25-22 mağlup oldu. Setlerde durumu 1-1’e getiren Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi Kulübünü büyük moral kazandı. Üçüncü set ise iki takımın büyük bir mücadelesine sahne oldu. Uzun süre tamamlanmayan üçüncü sette Malatya Büyükşehir Belediyespor, 29-27 tamamlayarak sette durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sete üstünlüğü elden bırakmayan temsilcimiz Malatya Büyükşehir Belediyespor, 25-23’lük sayıyla maçı kazandı. Setlerde durumu 3-1’e getiren Malatya Büyükşehir Belediyespor, rakibini kendi sahasında mağlup etti. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un Antrenörü Kamil Özbey, “Takımımız her geçen gün toparlanıyor. Bugünde kendi sahamızda Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi Kulübünü konuk ettik. Zorlu bir mücadele oldu. Ama rakibimizi 3-1’lik skorla mağlup ettik. Genç oyuncularımızı başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız