SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediyesporlu Voleybolcular Nefes Aldı

0
Güncellendi - 2016-11-14 12:58:06
Büyükşehir Belediyesporlu Voleybolcular Nefes Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu takımlarından Malatya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımında galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyespor erkek voleybol takımı, ligin altıncı haftasında Atatürk Spor Salonu’nda 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Rakibini 3-0 mağlup eden turuncu yeşilliler, Hatay Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından aldığı galibiyetle rahat bir nefes aldı.

Turuncu yeşilliler, ligde 6 haftalık dilimde 3 galibiyet, 3’te mağlubiyet aldı. Şuana kadar 9 puan toplayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, haftayı 7’nci sırada tamamladı.

Ligin ilk haftasında evinde TVF Spor Lisesi’ni 3-2 yenen turuncu yeşilliler, ikinci hafta deplasmanda Niksar Belediyespor’a 3-2 yenildi. Üçüncü hafta deplasmanda Solhan Spor’a 3-0’la boyun eğen Malatya ekibi, dördüncü hafta evinde 1920 Maraşspor’u 3-0’la geçmeyi başardı. Beşinci hafta deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 mağlup olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, altıncı hafta evinde 68 Aksaray Belediyespor’u 3-0 yendi.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

buyuksehir-belediyesporlu-voleybolcular-nefes-aldi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MEHMET (7 yıl önce)
    bu takım büyük şehir belediye spor mu yeşilyurt belediye spor mu onu anlayamadık
    0
    0
    Yanıtla