SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Biri 'Çakırtepe'de 19 Taşınmazını Satıyor

0
Güncellendi - 2017-11-08 03:26:45
Büyükşehir Biri 'Çakırtepe'de 19 Taşınmazını Satıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, aralarında tahmini bedeli 4 ve 7.5 milyon TL tutarında arsaların da yer aldığı toplam 19 taşınması açık ve kapalı teklif usulüyle satışa çıkardı. Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde arsa ile dükkanların yer aldığı taşınmaz satış ihalesi 14 Kasım saat 14.30’da Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Taşınmazlar arasında Mezarlık karşısında Yeni Hal binası bitişiğinde imar planında akaryakıt ve servis istasyonu alanı olan 4 milyon 222 bin 542 TL tutarındaki arsa, Yeşiltepe’de Mezarlık –Dilek Yol ayrımı mevkiinde imar planında ticari olan olarak geçen 11 bin 500 metrekare (11,5 dekar) büyüklüğünde tahmini bedeli 7 milyon 475 bin TL tutarındaki arsa ile Çamurlu Mahallesi Şehirgösteren mevkiinde olanhalk arasında ‘Çakırtepe’ olarak adlandırılan bölgenin ön tarafında bulunan, yüksekliği serbest konut alanı olarak planlanan ve tahmini bedeli 4 milyon 156 bin 896 TL olarak belirlenen 6 bin 928 metrekarelik arsa da yer alıyor.

Söz konusu bu arsalar kapalı teklif usulü ile geriye kalan 16 adet taşınmaz ise açık teklif usulü ile satılacak. Taşınmazlar arasında Tecde, Yeşiltepe, Yaka, Çamurlu mahallelerindeki arsaların  yanı sıra Kapalı Çarşı’daki dükkanlar da bulunuyor. Taşınmaz bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

GÖRSEL: Büyükşehir Belediyesi'nin satışa çıkardığı 'Çakırtepe'deki arsanın (sarı zeminli bölüm) konumu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Furkan (6 yıl önce)
    Ye babo Yeeee Allah büyük hesap vakti var...
    0
    0
    Yanıtla