SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyükşehir Değiştirecek'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık ve parti yöneticileri Merkez Orduzu beldesini ziyaret etti.

Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve bir grup partiliyle Orduzu'da belde sakinleriyle Aslantepe Mahalle Muhtarı Necati Polat'ın evinde bir araya geldi.

Hoş geldin konuşması yapan Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, "Orduzu ile ilgili yaptığımız çalışmaların tamamında desteğinizi hep yanımızda buldu^"diyerek belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlattı.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ise konuşmasında hep halkın içinde olduklarını, seçimden seçime değil, sürekli halkla iç içe olduklarını onların derdiyle dertlendiklerini, sorunlarını dinleyip, çözüm üretmek için seferber olduklarını söyledi.

Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık da, "Bu sorunlar üstesinden gelinmeyecek sorunlar değildir. Gördüğüm kadarıyla Başkan Ekin, sorunların çoğuna el atmış durumda. Kimi sorunlar proje aşamasında, kiminin de çalışmasına başlanmış. Altyapı sorunları bitme aşamasında, doğalgazınız çekiliyor. Hem de ilk çekilen beldeler arasındasınız. Başkan Ekin, sınırlı bütçesiyle elinden geleni yapıyor. Biz de her zaman yanındayız. Ancak biraz daha sabredin. Size müjdelerle geldik. Çok yakında Malatya
büyükşehir oluyor. Orduzumuz da haliyle merkeze bağlanıyor. Artık üstesinden gelinmeyecek sorununuz kalmayacaktır. Arslantepe Açıkhava müzesi oluyor; bu Orduzu için büyük bir gelir kapısıdır. Pınarbaşı Tabiat Parkı oluyor; bu da iyi bir gelir kapısı olacaktır. Daha büyük ödeneklerle gelecek olan büyükşehir belediyesi, emin olun ki kısa sürede Orduzu'nun çehresini değiştirecektir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız