SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Deplasmanda Galip

0
Güncellendi - 2018-02-04 16:33:54
Büyükşehir Deplasmanda Galip
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Bulancak Belediye Betonspor’u 3-1 yendi.

Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk setini Bulancak Belediye Betonspor 25-23 üstün tamamladı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sette toparlanan ve iyi bir mücadele ortaya koyan Malatya Büyükşehir Belediyespor, seti 25-17 üstün tamamlayarak, durumu 1-1’e getirdi.

Çekişmeli geçen üçüncü seti 26-24 üstün tamamlayarak, 2-1 öne geçen Malatya Büyükşehir Belediyespor, çekişmeli geçen dördüncü seti 25-23 kazanarak, deplasmandan 3-1 üstün ayrıldı ve önemli bir galibiyete imza atmış oldu.

Müsabakayı Malatya Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Orhan Barman, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ve yönetici Erkan Van’da izledi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un Antrenörü Muhammed Çatar, deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Çatar, müsabakada 1-0 geriye düşmelerine karşın toparlandıklarını belirterek, “Takımımız ilk set sonrası toparlandı ve kritik mücadeleden 3-1 üstün ayrıldık. Bizim adımıza önemli bir galibiyet oldu. Kalan maçlarımızda da iyi sonuçlar alarak, sezonu güzel bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu kritik mücadelede bizi yalnız bırakmayan yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız