SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Deplasmanda Yenildi

0
Güncellendi - 2016-11-10 11:58:02
Büyükşehir Deplasmanda Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Hatay Antakya Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk setine Malatya Büyükşehir Belediyespor iyi başladı. İlk seti 25-21 üstün tamamlayan turuncu yeşilliler, daha sonraki setlerde aynı başarıyı gösteremedi. Hatay Büyükşehir Belediyespor müsabakayı 28-26, 25-9 ve 25-14’lük setlerle 3-1 kazandı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligde 5 hafta sonunda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Ligin ilk haftasında evinde TVF Spor Lisesi’ni 3-2 yenen turuncu yeşilliler, ikinci hafta deplasmanda Tokat ekibi Niksar Belediyespor’a 3-2 yenildi.

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Bingöl ekibi Solhan Spor’a 3-0 mağlup olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, dördüncü hafta evinde 1920 Maraşspor’u 3-0’la geçerek, ikinci galibiyetini aldı. Turuncu yeşilliler, beşinci hafta ise deplasmada Hatay Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin altıncı haftasında Pazar günü 14.00’da Atatürk Spor Salonu’nda 68 Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi Durdu-Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber.com

buyuksehir-deplasmanda-yenildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Polat (7 yıl önce)
    Her maç mağlubiyet. Rezillikk
    0
    0
    Yanıtla