SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Evinde Mağlup

A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off D Grubu’nda yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Selçuklu Belediyespor’a 84-50 mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Mehmet Burak Anlatıcı-Hasan Taner Topalca hakem ikilisi yönetti.

Müsabakanın ilk çeyreğine iyi başlayan Selçuklu Belediyespor, dış atışlarda yüksek biz yüzdeyle oynarken, boyalı alanda da etkili oldu. Hücumda ve savunmada istediğini yapan Konya ekibi, ilk çeyreği 23-8 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte toparlanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, hücumda daha etkili bir görüntü çizdi. Alan savunmasıyla rakibinin hızını kesen turuncu yeşilliler, ikinci çeyreği 18-17 üstün tamamlasa da soyunma odasına 40-26 geride gitti.

Müsabakanın üçüncü çeyreğinde oyunun kontrolü bir kez daha Selçuklu Belediyespor’a geçti. Konya ekibi dış atışlardan bulduğu sayılarla üçüncü çeyreği 26-16 üstün tamamladı ve final çeyreğine 66-42 önde girdi.

Son çeyrekte iki takımda hücumda etkili bir görüntü ortaya koyamadı. Aradaki sayı farkının erimesine izin vermeyen Konya ekibi, çeyreği 18-8 üstün tamamladı ve müsabakayı 84-50 kazandı.

GÜÇLÜ RAKİPLERE KARŞI MÜCADELE EDİYORLAR

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde (EBBL) normal sezonda 10’ncu grupta yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 10 müsabakada 8 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 18 puan toplayarak, grubu ikinci sırada tamamlamış ve adını Play-Off gurubuna yazdırmayı başarmıştı.

Play-Off’ta D Grubu’nda yer alan Malatya ekibi, güçlü rakipler karşısında aynı performansı gösteremedi. Anadolu Efes Gelişim, Selçuklu Belediyespor, Gaziantep Belediye ve İstanbul Beylikdüzü Gelişim gibi güçlü rakiplerle mücadele eden Malatya Büyükehir Belediyespor, oynadığı 8 müsabakada 1 galibiyet, 7 mağlubiyet alarak 9 puan topladı ve haftayı son sıradaki Sinop Yıldızları’nın 1 puan önünde beşinci sırada tamamladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız