SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir GHS'yi Yendi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:18:49
Büyükşehir GHS'yi Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Genç Erkekler Play-Off müsabakasında Malatya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımını 68-65 yendi. 

Malatya Basketbolu'nda Genç Erkeklerde Play-Off müsabakaları başladı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Play-Off Müsabakası'nda Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı karşı karşıya geldi. Erkan Özpolat-Özlem Karanfil hakem ikilisinin yönettiği müsabakaya iki takımda hızlı başladı. İlk periyotta üstünlüğünü maça yansıtan Malatya Büyükşehir Belediyesi, devreyi 40-28 önde tamamladı. Müsabakanın üçüncü periyodu da Malatya Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle geçildi. Üstünlüğünü elden bırakmayan büyükşehir, çeyreği 56-45 üstün tamamladı.

Müsabakanın 4. periyodu Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımının 3'lüğü ile başladı. Bu basket sonrası iki ekip yaklaşık 2 dakika basket bulmakta zorlandı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, daha sonra 5-0'lık seriyle farkı yeniden açtı. Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı, hücum ve savunmadaki başarısıyla farkı 1 sayıya kadar düşürdü. Bitime 1 dakika 53 saniye kala büyük bir heyecan yaşandı. Son hücumdan eli boş dönen Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı, maçı uzatma şansını yitirdi. Malatya Büyükşehir Belediyesi, müsabakayı 68-65 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız